Închide meniul

Cristi Borcea, răspuns categoric când a fost întrebat care este „adevărata” Dinamo: „Va renaşte!”. Ce a spus despre Ionuţ Lupescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 23:15

Reclamă
Cristi Borcea, răspuns categoric când a fost întrebat care este „adevărata Dinamo: „Va renaşte!. Ce a spus despre Ionuţ Lupescu

Cristi Borcea, răspuns categoric când a fost întrebat care este "adevărata" Dinamo

Cristi Borcea, în perioada în care era patron la Dinamo / Colaj Hepta

Cristi Borcea a avut un răspuns categoric când a fost întrebat care consideră că este „adevărata” Dinamo. Fostul patron al clubului din Ştefan cel Mare a fost pus să aleagă între FC Dinamo, echipa din Liga 1, şi CS Dinamo, gruparea din liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea merge pe mâna echipei care este antrenată de Ovidiu Burcă. A şi explicat de ce fanii nu ar trebui să stea pe gânduri. Totuşi, a făcut un anunţ triumfător.

Cristi Borcea, răspuns categoric când a fost întrebat care este „adevărata” Dinamo

Explicaţiile oferite de Cristi Borcea vin la 24 de ore după ce Ionuţ Lupu a semnat cu CS Dinamo.

Eram unitate militară în cadrul Clubului Sportiv Dinamo, noi am făcut trecerea când am transformat societatea pe acțiuni. Dinamo este cel care a fost la Clubul Sportiv și am făcut trecerea în societate pe acțiuni și am continuat ceea ce a însemnat Dinamo (n.r. SC Dinamo 1948 SA, echipa care se află în prezent în Superliga, antrenată de Ovidiu Burcă). De toate am fost, director de marketing, director sportiv, vicepreședinte, director executiv, președinte, acționar„, a declarat Cristi Borcea la prosport.ro.

Omul de afaceri care a obţinut performanţe remarcabile în perioada în care era patronul lui Dinamo e convins că urmează momente speciale în Ştefan cel Mare.

Reclamă

Nu cred că va fi ca la Steaua (n.r. referitor la problemele de identitate). Acum îmi întărește încă o dată ceea ce spun și ceea ce ne dorim toți dinamoviștii, stadionul a intrat în linie dreaptă.

Și venirea lui Ionuț Lupescu, au fost mai înțelepți și mai deștepți cu 5 minute cei de la Clubul Sportiv. Vor renaște adevăratul Dinamo, care în perioada mea, a moștenit unul dintre cele mai bune centre de copii și juniori.

Venirea lui Ionuț Lupescu va crea din nou o emulație foarte puternică pentru toată suflarea dinamovistă și o să vedeți că Dinamo va ajunge din nou printre primele echipe la nivel de copii și juniori. Asta este baza de la care se pleacă. Îți spun sincer, Ionuț Lupescu ne va aduna pe toți dinamoviștii, ca să creeze un centru puternic„, a mai spus Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de faţă FC Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1. A obţinut numai două victorii în primele 12 etape. Pentru „câini” urmează duelul din deplasare cu Hermannstadt, care va fi sâmbătă, de la ora 17:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ionuţ Lupescu a dezvăluit care este marele său plan la CS Dinamo

Lupescu, care a câștigat 3 titluri în tricoul „alb-roșu”, se va ocupa de dezvoltarea Academiei. Aşteaptă construcţia noului stadion din Ştefan cel Mare şi îşi doreşte ca Dinamo să fie ajutată pentru a avea rezultatele din trecut.

Fostul internaţional a dezvăluit că planul său este să facă un audit la club şi să găsească rapid o finanţare.

Revenirea mea nu este ceva deosebit. Este mai mult o poziție de consultanță. Am avut discuții în ultimele săptămâni cu domnul Popa. Vrea să se dezvolte mai mult. M-a rugat să-l ajut în acest sens. Să-mi aduc contribuția la academie.

Mi-am propus ca prima dată să fac un audit, o privire de ansamblu. Împreună cu cei de acolo să găsim cele mai bune soluții. Rolul meu este să fac o analiză, să fac o propunere la începutul anului viitor. Sper să se găsească și finanțare pentru a se merge mai departe.

Acolo am copilărit, acolo am crescut. Dacă pot să vin cu un sfat, o fac cu mare plăcere. Sper ca lucrurile să fie bune. Cred că și ei vor ca secția de fotbal să fie mai valoroasă, mai bună, să aibă un viitor.

Eu pot să spun că CS Dinamo înseamnă pentru mine Dinamo. FC Dinamo e și ea parte din acest club. Poate cea mai bună soluție va fi în viitor o fuziune sau o colaborare. Noul stadion va avea un impact major asupra clubului Dinamo.

Reclamă

La noi, toată lumea știe că și FC, și CS e tot Dinamo. Deja cred că e în ultima fază (n.r. stadionul). Toate actele sunt acum la Ministerul Dezvoltării și Guvern, pentru a se demola. Eu cred că se va face acest stadion.

Ar trebui să avem stadion și o academie pusă la punct. Vom vedea dacă vom avea structura necesară. E o chestiune mai amplă. Eu cred că important e ca cineva să înceapă acest proiect. Oamenii sunt binevoitori”, a declarat Ionuț Lupescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și