Închide meniul

Ionuţ Lupescu a dezvăluit care este marele său plan la CS Dinamo. Anunţ despre o posibilă fuziune cu FC Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 16:50

Reclamă
Ionuţ Lupescu a dezvăluit care este marele său plan la CS Dinamo. Anunţ despre o posibilă fuziune cu FC Dinamo

Ionuţ Lupescu a dezvăluit care este marele său plan la CS Dinamo. Anunţul făcut despre o posibilă fuziune cu FC Dinamo

Ionuţ Lupescu, la un eveniment pe Arena Naţională / Hepta

Ionuţ Lupescu a dezvăluit care este marele său plan la CS Dinamo. Fostul mare jucător al „câinilor” a anunţat ce îşi doreşte să obţină la clubul din Liga 3, cu care tocmai a semnat. „Kaizerul” a vorbit chiar despre o posibilă fuziune cu FC Dinamo, echipa din prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupescu, care a câștigat 3 titluri în tricoul „alb-roșu”, se va ocupa de dezvoltarea Academiei. Aşteaptă construcţia noului stadion din Ştefan cel Mare şi îşi doreşte ca Dinamo să fie ajutată pentru a avea rezultatele din trecut.

Ionuţ Lupescu a dezvăluit care este marele său plan la CS Dinamo

Fostul internaţional a dezvăluit că planul său este să facă un audit la club şi să găsească rapid o finanţare.

Revenirea mea nu este ceva deosebit. Este mai mult o poziție de consultanță. Am avut discuții în ultimele săptămâni cu domnul Popa. Vrea să se dezvolte mai mult. M-a rugat să-l ajut în acest sens. Să-mi aduc contribuția la academie.

Mi-am propus ca prima dată să fac un audit, o privire de ansamblu. Împreună cu cei de acolo să găsim cele mai bune soluții. Rolul meu este să fac o analiză, să fac o propunere la începutul anului viitor. Sper să se găsească și finanțare pentru a se merge mai departe.

Reclamă

Acolo am copilărit, acolo am crescut. Dacă pot să vin cu un sfat, o fac cu mare plăcere. Sper ca lucrurile să fie bune. Cred că și ei vor ca secția de fotbal să fie mai valoroasă, mai bună, să aibă un viitor.

Eu pot să spun că CS Dinamo înseamnă pentru mine Dinamo. FC Dinamo e și ea parte din acest club. Poate cea mai bună soluție va fi în viitor o fuziune sau o colaborare. Noul stadion va avea un impact major asupra clubului Dinamo.

La noi, toată lumea știe că și FC, și CS e tot Dinamo. Deja cred că e în ultima fază (n.r. stadionul). Toate actele sunt acum la Ministerul Dezvoltării și Guvern, pentru a se demola. Eu cred că se va face acest stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să avem stadion și o academie pusă la punct. Vom vedea dacă vom avea structura necesară. E o chestiune mai amplă. Eu cred că important e ca cineva să înceapă acest proiect. Oamenii sunt binevoitori”, a declarat Ionuț Lupescu la digisport.ro.

În cariera de jucător, Ionuț Lupescu a câștigat, alături de Dinamo, 3 titluri de campion și 3 Cupe ale României. În cariera de fotbalist a mai jucat pentru Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, Bursaspor și Al-Hilal. S-a retras din activitatea fotbalistică în anul 2003, la vârsta de 35 de ani.

Cornel Dinu, reacție sinceră după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo

Cornel Dinu este de părere că reprezentanții echipei se confruntă acum cu alte probleme, iar, chiar dacă venirea „Kaizerului” reprezintă un pas în direcția cea bună, și aceste probleme ar trebui rezolvate.

Ionuț Lupescu are o experiență indubitabilă, câştigată ca jucător şi ca om de conducere la cel mai înalt nivel, la Dinamo, la echipa națională sau la FIFA.

El este un mare câştig oriunde ar merge, iar faptul că a acceptat propunerea lui Ionuț Popa (n.r. – președintele CS Dinamo) este un lucru important pentru club.

Totuşi, altele sunt marile probleme ale lui Dinamo acum: baza sportivă, finanțarea. De acestea va depinde mult ce se va întâmpla mai departe.

Indiscutabil, însă, Ionuț Lupescu este un real câştig”, a spus Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și