Închide meniul

Cristi Chivu e pe lista lui Rapid! Fostul căpitan al naţionalei e dorit în locul lui Adrian Mutu în Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2023, 10:57

Reclamă
Cristi Chivu e pe lista lui Rapid! Fostul căpitan al naţionalei e dorit în locul lui Adrian Mutu în Giuleşti

Cristi Chivu e pe lista lui Rapid

Cristi Chivu / Profimedia

Cristi Chivu e pe lista lui Rapid! Adrian Mutu, antrenorul Giuleştenilor, are şanse mari să plece de la echipă, el fiind dorit de Neftchi Baku din Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulţi antrenori se află pe lista celor de la Rapid, iar cel mai nou nume vehiculat pentru preluarea formaţiei din Giuleşti este cel al lui Cristi Chivu.

Cristi Chivu e pe lista lui Rapid! Fostul căpitan al naţionalei e dorit în locul lui Adrian Mutu în Giuleşti

Potrivit digisport.ro, fostul căpitan al naţionalei României se află şi el pe lista celor de la Rapid. Pe lângă Chivu, pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mutu se mai află Marius Şumudică, Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă, Daniel Pancu sau Marius Măldăruşanu.

Adrian Mutu este dorit de azerii de la Neftchi Baku, iar şansele ca acesta să plece de la Rapid sunt foarte mari. În ceea ce îl priveşte pe Chivu, rămâne de văzut dacă giuleştenii îl vor putea convinge să revină în România. FRF şi Petrolul au mai încercat acest lucru, dar Chivu este fericit în Italia, acolo unde o antrenează pe Inter Primavera. De altfel, Cristi Chivu este stabilit de mai mulţi ani la Milano, alături de familia sa.

Cristi Chivu şi-a prelungit contractul cu Inter până în iunie 2024. În primăvară, în momentul în care echipa de seniori traversa o perioadă complicată, numele lui Chivu a fost vehiculat de presa din Italia ca posibil înlocuitor al lui Simone Inzaghi.

Reclamă

Conducerea Rapidului, reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid

Conducerea Rapidului a avut o primă reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid. Victor Angelescu a admis că există o posibilitate ca Mutu să plece.

Adrian Mutu are o clauză de reziliere în jurul sumei de 200.000 de euro, iar Victor Angelescu a spus că dacă se va achita această sumă există pobilitatea ca Mutu să plece de la echipă. Mai mult, Angelescu a spus că ştie că Mutu este pe lista celor de la Nefchi Baku.

În cazul în care Mutu va decide să plece de la Rapid, Victor Angelescu a dezvăluit şi care este lisa scurtă de înlocuitori: Marius Şumudică, Daniel Pancu şi Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

„Adi este sub contract cu noi, are clauză de reziliere. Dacă un club îl vrea şi achită clauză, poate să plece. Nici eu şi nici domnul Şucu nu am avut discuţii pe această temă. Mai mult ca sigur trebuie să fim contactaţi. Dacă e negociere între el şi club. Aproape de suma de 200.000 de euro. Dacă se achită clauză, trebuie să găsim o soluţie. E normal să ai tot timpul o soluţie de avarie. Avem antrenor sub contract acum. Din ce ştim noi, este pe lista respectivă. Sunt şanse mai mari să plece. Cât a fost până acum la noi, suntem mulţumiţi. E un salariu mare şi cred că trebuie luat în calcul.

Am vorbit, dar nu am avut nicio discuţie cu Adi pe acest subiect. Nu e normal să îl întreb dacă negociază cu alt club. Dacă se plăteşte clauza, nu cred că va pleca de pe o zi pe alta. În condiţiile în care s-ar întâmpla acest lucru, Marius Şumudică este o variantă de luat în calcul. Şi Daniel Pancu ar fi, şi Cristiano Bergodi. Toţi 3 pot fi pe această listă„, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
Vezi toate știrile
Citește și