Închide meniul

Cristi Manea, acuzaţii dure după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Mi-a rupt gheata, mi-au intrat crampoanele în picior”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2023, 23:14

Cristi Manea, acuzaţii dure după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Mi-a rupt gheata, mi-au intrat crampoanele în picior

Cristi Manea a lansat acuzaţii dure după Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

Cristi Manea, într-o partidă pentru CFR Cluj/ Profimedia

Cristi Manea a lansat acuzaţii dure după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Fundaşul celor de la CFR Cluj a spus că nu a fost fault la lovitura liberă din care Andrei Ivan a deschis scorul în derby. Manea spune că a primit şi cartonaşul galben total nemeritat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea sa vorbit şi despre super-duelul cu Lazio de joi, din Conference League. Acesta spune că italienii sunt favoriţi.

Cristi Manea, acuzaţii dure după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

”E frustrant. Le-a acordat o fază periculoasă din nimic. Le-a pus mingea pe 16 metri (n.r. – se referă la faza golului marcat de Ivan din lovitură liberă). E al treilea cartonaș galben pe care îl iau pe nedrept. Dacă mai iau unul sunt suspendat. Am alergat tot meciul și am luat gol din nimic.

Pe final mi-a rupt gheata. Mie îmi dă fault și galben și aici nu se dă nimic. Mi-au intrat crampoanele în picior. Nu putem să spunem nimic.

Şi în play-off-ul trecut am trecut prin momente grele, dar noi suntem o echipă experimentată, ştim să gestionăm astfel de momente. Am avut şi astăzi destul de multe ocazii, dacă am fi reuşit să fructificăm, altfel ar fi fost meciul.

Reclamă

E clar că ei sunt favoriţi. Cu o parte dintre ei am şi jucat, sunt jucători e valoare. Nu avem nimic de pierdut, trebuie să ne jucăm şansa. E frumos să joci în Europa”, a spus Manea, la final.

Dan Petrescu, discurs tăios după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Dan Petrescu a avut un discurs tăios la adresa jucătorilor săi, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Antrenorul campioanei a tras şi un semnal de alarmă în privinţa luptei la titlu.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos după ce campioana a pierdut şi derby-ul cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus cu 2-0, prin dubla de senzaţie reuşită de Andrei Ivan.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu se teme de ce e mai rău în acest final de sezon regular, după ce echipa sa a pierdut în numai o săptămână derby-urile cu FCSB şi Universitatea Craiova. Pentru CFR Cluj urmează super-duelul din Conference League, cu Lazio.

„Am început foarte bine, ne-a anulat un gol, am avut o fază de penalty. Am fost agresivi şi ofensivi. A doua repriză a fost ceva confuz. Am făcut cadou primul gol, mie Cristi mi-a spus că a dat în minge. Cei de la Craiova au avut jucători care au făcut diferenţa. Creţu şi Nistor au făcut diferenţa. Nu era îngrijorător dacă pierdeam cu alte echipe. Craiova a meritat, a fost echipa ma bună. Sunt dezamăgiţi de evoluţia jucătorilor, cam pe toţi. Eu sunt supărat pe ei pentru că eu cred că pot să dea mai mult.

Când nu marchez, e o problemă, mai ales că avem mulţi atacanţi. Mă îngrijorează tot. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri. Nu poţi să iei campionatul aşa, avem deja 7 înfrângeri. E clar că apărarea nu mai e ce a fost. E o perioadă mai grea. Mai sunt 15 meciuri, noi avem şi Europa, dar şi Cupa României. E clar că trebuie să facem o analiză mai clară. Toţi jucătorii ar trebui să dea mai mult. Bordeianu a jucat bine astăzi. Cipi nu a jucat rău, dar a trebuit să fac o schimbare. Nu puteam să nu fac schimbări. Va fi un campionat mult mai încins şi mai dramatic. Dacă vom juca ca azi, o să pierdem cu Lazio. În momentul de faţă, e la cald ce pot să spun”, a spus Dan Petrescu după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea Vezi toate știrile
Citește și