Închide meniul

Cristi Manea, aproape de plecarea de la CFR Cluj. Panathinaikos a pus ochii pe fundașul din Gruia

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2023, 19:22

Reclamă
Cristi Manea, aproape de plecarea de la CFR Cluj. Panathinaikos a pus ochii pe fundașul din Gruia

Cristi Manea este aproape de plecarea de la CFR Cluj

Foto: Profimedia

Cristi Manea este aproape de plecarea de la CFR Cluj. Formația din Grecia, Panathinaikos Atena a pus ochii pe fundașul care a câștigat 5 titluri de campion alături de echipa din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de start-ul noului sezon de Liga 1, CFR Cluj a pierdut o serie de jucători importanți. Printre plecările de la echipa antrenată de Andrea Mandorlini se numără fotbaliști precum Christopher Braun, Mihai Bordeianu sau Denis Kolinger.

Cristi Manea, aproape de plecarea de la CFR Cluj. Fosta campioană își poate umple conturile

Fosta campioană a României poate încasa o sumă importantă, dacă transferul lui Manea se va materializa. Potrivit spotmedia.ro, oficialii de la Panathinaikos îl au pe lista de transferuri pe fotbalist și pot plăti o sumă impresionantă, în schimbul acestuia.

Oficialii de la CFR Cluj pot încasa astfel o sumă importantă în conturile clubului, având în vedere situația actuală a formației. Echipa din Gruia a ratat titlul în Liga 1, iar în preliminariile Conference League se va duela cu Adana Demirspor, acolo unde echipa turcă este favorită, cel puțin pe hârtie, la calificare.

Grecii au pierdut titlul în sezonul trecut, în fața marii rivale AEK Atena. Acum, cei de la Panathinaikos doresc să își întărească lotul, înainte de începutul noului sezon, iar Manea este considerat o variantă bună pentru echipa antrenată de Ivan Jovanovic.

Reclamă

În momentul de față, Cristi Manea este cotat la 3,5 milioane de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt. Contractul acestuia expiră în vara anului 2024, iar aceasta ar putea fi ultima șansă pentru clujeni de a-l vinde.

Andrea Mandorlini nu s-a ținut de promisiune. Secundul a fost luat pe nepregătite

Andrea Mandorlini nu s-a ținut de promisiune. Alin Minteuan nu a rămas la CFR Cluj. Antrenorul secund a dezvăluit că tehnicianul echipei din Gruia, Andrea Mandorlini, nu va mai conta pe serviciile sale și astfel a fost îndepărtat de la echipă.

Antrenorul secund a declarat că a fost luat pe nepregătite, când a fost anunțat că nu va mai face parte din staff-ul fostei campioane. Minteuan a dezvăluit că a fost anunțat prin intermediul unui apel telefonic, iar acest lucru l-a deranjat foarte tare.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi s-au tăiat picioarele (n.r. – când a aflat). Am muncit atâția ani la acest club. Nu mi-a plăcut faptul că cei din conducere mi-au transmis asta telefonic și nu m-au chemat la o discuție. Cu domnul Mandorlini am vorbit. Inclusiv la conferința de presă a precizat că voi face parte din staff. A fost ceva frustrant. Acum caut o colaborare cu un nou club”, a spus Minteuan pentru gsp.ro.

Alin Minteuan și-a petrecut o mare parte din carieră la CFR Cluj, atât ca și fotbalist cât și ca membru al staff-ului. Acesta a jucat la echipa din Cluj între 1993 și 1997 și între 2005 și 2009. Din postura de jucător a reușit să câștige, alături de feroviari, un titlu de campion și o Cupă a României, ambele în sezonul 2007/2008.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Minteuan a mai petrecut 13 ani la formația din Gruia, perioadă în care a ocupat diferite poziții. Acesta a fost antrenor secund, interminar, dar și antrenor principal la echipa a 2-a a CFR-ului sau la echipa U19. În perioada în care a fost secund, acesta a lucrat și cu Andrea Mandorlini, în sezonul 2009/2010.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și