Închide meniul

Cristi Manea, criticat după Universitatea Craiova – CFR 2-0: ”Eu altfel l-aș fi văzut pe Manea comentând lucrurile astea”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2023, 13:16

Reclamă

Cristi Manea a fost criticat de Basarab Panduru după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Analistul sportiv susține că discursul fundașului ar trebui să se bazeze pe forma lui slabă, ci nu pe un fault pe care s-a suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pe final mi-a rupt gheata”, a fost mesajul lui Manea, după meciul de pe Oblemenco. Acesta a susținut că nu a comis nici fault la lovitura liberă care a dus la primul gol marcat de Ivan. Panduru nu este de acord cu jucătorul cotat la 3 milioane de euro.

Cristi Manea, criticat după Universitatea Craiova – CFR 2-0

”Eu altfel l-aș fi văzut pe Manea comentând lucrurile astea. «Domnule, trebuie să văd ce fac, pentru că etapa trecută greşesc, îl scot din offside pe Popescu. Acum, la primul gol, fac faultul ăsta, pentru că poziţia mea nu este cea mai bună, iar eu fug spre poartă şi-l faultez.

La golul de 2-0, eu îl am pe Ivan lângă mine şi Ivan se întoarce după minge şi mingea intră în poartă». Cred că despre lucrurile astea trebuie să vorbească, nu despre faulturile astea, că e frustrat şi că nu ştiu ce”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Cristi Manea, acuzaţii dure după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Fundaşul celor de la CFR Cluj a spus că nu a fost fault la lovitura liberă din care Andrei Ivan a deschis scorul în derby. Manea spune că a primit şi cartonaşul galben total nemeritat.

Reclamă

”E frustrant. Le-a acordat o fază periculoasă din nimic. Le-a pus mingea pe 16 metri (n.r. – se referă la faza golului marcat de Ivan din lovitură liberă). E al treilea cartonaș galben pe care îl iau pe nedrept. Dacă mai iau unul sunt suspendat. Am alergat tot meciul și am luat gol din nimic.

Pe final mi-a rupt gheata. Mie îmi dă fault și galben și aici nu se dă nimic. Mi-au intrat crampoanele în picior. Nu putem să spunem nimic.

Şi în play-off-ul trecut am trecut prin momente grele, dar noi suntem o echipă experimentată, ştim să gestionăm astfel de momente. Am avut şi astăzi destul de multe ocazii, dacă am fi reuşit să fructificăm, altfel ar fi fost meciul.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că ei sunt favoriţi. Cu o parte dintre ei am şi jucat, sunt jucători e valoare. Nu avem nimic de pierdut, trebuie să ne jucăm şansa. E frumos să joci în Europa”, a spus Manea, la final.

Dan Petrescu, discurs tăios după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Dan Petrescu a avut un discurs tăios la adresa jucătorilor săi, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Antrenorul campioanei a tras şi un semnal de alarmă în privinţa luptei la titlu.

„Am început foarte bine, ne-a anulat un gol, am avut o fază de penalty. Am fost agresivi şi ofensivi. A doua repriză a fost ceva confuz. Am făcut cadou primul gol, mie Cristi mi-a spus că a dat în minge. Cei de la Craiova au avut jucători care au făcut diferenţa.

Creţu şi Nistor au făcut diferenţa. Nu era îngrijorător dacă pierdeam cu alte echipe. Craiova a meritat, a fost echipa ma bună. Sunt dezamăgiţi de evoluţia jucătorilor, cam pe toţi. Eu sunt supărat pe ei pentru că eu cred că pot să dea mai mult.

Când nu marchez, e o problemă, mai ales că avem mulţi atacanţi. Mă îngrijorează tot. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri. Nu poţi să iei campionatul aşa, avem deja 7 înfrângeri. E clar că apărarea nu mai e ce a fost. E o perioadă mai grea. Mai sunt 15 meciuri, noi avem şi Europa, dar şi Cupa României.

E clar că trebuie să facem o analiză mai clară. Toţi jucătorii ar trebui să dea mai mult. Bordeianu a jucat bine astăzi. Cipi nu a jucat rău, dar a trebuit să fac o schimbare. Nu puteam să nu fac schimbări. Va fi un campionat mult mai încins şi mai dramatic. Dacă vom juca ca azi, o să pierdem cu Lazio. În momentul de faţă, e la cald ce pot să spun”, a spus Dan Petrescu după Universitatea Craiova – CFR 2-0.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și