Închide meniul

Cristi Manea, dezamăgit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Suntem foarte supărați, nu mai avem încredere în nimic!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 23:43 / Actualizat: 10 mai 2023, 23:08

Cristi Manea, dezamăgit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: Suntem foarte supărați, nu mai avem încredere în nimic!”

Cristi Manea este aproape de plecarea de la CFR Cluj

Foto: Profimedia

Cristi Manea a fost dezamăgit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Fundașul ardelenilor a dat vina și pe arbitraj pentru rezultatul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma egalului, CFR rămâne pe locul 3 în Liga 1, cu 39 de puncte, în timp ce Universitatea se află pe locul 4, cu 36 de puncte.

Cristi Manea, dezamăgit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Suntem foarte supărați, nu mai avem încredere în nimic!”

„Este foarte frustrant. Noi muncim, ne rupem picioarele degeaba toată săptămâna și vine o fază din asta la care a fost ofsaid. Măcar să ne spuneți să nu mai venim. E foarte frustrant, nu mai avem nici noroc, suntem foarte supărați. Noi nu am fost niciodată favorizați. Toate deciziile astea mici au fost date împotriva noastră, la fel a fost și în sezonul regulat.

Noi vrem să câștigăm toate meciurile care au mai rămas, dar nu mai avem încredere în nimic. Toate echipele sunt bune în play-off, mici detalii au contat. Eu încă sper până la capăt, mai avem 3 meciuri. Sper să le câștigăm, dar dacă va fi arbitrajul ca în această seară nu avem nicio șansă”, a declarat Cristi Manea, potrivit orangesport.ro.

„Voiam să câștigăm, e un pas înainte că am luat un punct pentru că în ultimele meciuri am pierdut. Am muncit mult în ultimele săptămână pentru că în meciurile recente am primit multe goluri. Trebuie să ne mulțumim cu acest punct până la urmă. Ce am făcut nu este însă de ajuns, suntem departe de primul loc”, a declarat și Simone Scuffet, portarul CFR-ului.

Reclamă

Andrei Ivan a înscris un gol la limită în CFR – Universitatea Craiova! „Centralul” Radu Petrescu l-a validat, după ce a primit confirmarea din camera VAR

Andrei Ivan a înscris un gol la limită în CFR – Universitatea Craiova! „Centralul” Radu Petrescu l-a validat, după ce a primit confirmarea din camera VAR.

Nemulțumiți de decizia luată, ardelenii au protestat, însă Radu Petrescu și-a menținut decizia.

Clujenii au acuzat faptul că Andrei Ivan se afla în poziție de ofsaid în momentul în care Baiaram șuta spre poarta lui Scuffet. Astfel, campionii României i-au solicitat lui Radu Petrescu să anuleze golul din cauza poziției neregulamentare.

Reclamă 4 / 0/3

„Centralul” meciului a așteptat confirmarea din camera VAR, după care a validat golul lui Andrei Ivan, concluzionând că fotbalistul Universității Craiova se afla în poziție corectă. Astfel, Ivan reușea să restabilească egalitatea în Gruia.

Dan Petrescu a început să înjure şi să îşi facă cruce după ce Andrei Ivan a scăpat de eliminare cu ajutorul VAR

Dan Petrescu a început să înjure şi să îşi facă cruce după ce Radu Petrescu i-a anulat cartonaşul roşu pe care i l-a acordat lui Andrei Ivan şi l-a scăpat pe atacantul Universităţii Craiova de eliminare. „Centralul” a fost chemat de cei din camera VAR să revadă duelul dintre Andrei Ivan şi Boateng.

Iniţial, Radu Petrescu i-a acordat cartonaşul roşu direct lui Andrei Ivan, în urma contactului pe care l-a avut cu Boateng în minutul 27 al derby-ului din Gruia. După ce a revăzut faza pe monitor, Radu Petrescu a decis să îi anuleze cartonaşul roşu lui Ivan şi să îi arate doar cartonaşul galben.

În acel moment, Dan Petrescu a făcut o criză de nervi. Camerele TV l-au surprins pe antrenorul campioanei în timp ce înjura şi îşi făcea cruce. Arbitrul i-a arătat şi lui Dan Petrescu cartonaşul galben, care s-a luat cu mâinile de cap.

Recomandări
  • Cristi Manea, dezamăgit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1
  • „Suntem foarte supărați, nu mai avem încredere în nimic!”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și