Închide meniul

Cristi Manea, dorit de alte două echipe! Fundașul celor de la CFR Cluj a refuzat-o pe Panathinaikos

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 10:12

Reclamă
Cristi Manea, dorit de alte două echipe! Fundașul celor de la CFR Cluj a refuzat-o pe Panathinaikos

CFR Cluj - Poli Iași 2-0

Cristi Manea / Profimedia

Cristi Manea este dorit de alte două echipe din străinătate. Panathinaikos și-a exprimat deja interesul pentru fundașul celor de la CFR Cluj, însă acesta nu ar fi tentat de un transfer în prima ligă din Grecia. Astfel, alte două formații au intrat pe fir pentru internaționalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea se poate despărți de CFR Cluj în această vară. Fundașul evoluează la echipa din Gruia din ianuarie 2020, atunci când era transferat de la Apollon Limassol.

Cristi Manea, dorit de alte două echipe

Conform sport.ro, Cristi Manea se află pe lista de transferuri a celor de la Dinamo Zagreb și Anderlecht. Cele două formații sunt gata să le plătească oficialilor de la CFR Cluj suma cerută în schimbul transferului fundașului dreapta de 25 de ani.

Aceeași sursă citată mai sus anunță că Manea nu este interesat de oferta celor de la Panathinaikos, și astfel nu va da curs unui transfer în Grecia, în această vară.

Dinamo Zagreb, una dintre echipele care îl monitorizează pe Cristi Manea, este campioana din Croația, și va evolua în preliminariile Champions League.

Reclamă

De cealaltă parte, Anderlecht, o altă echipă interesată de serviciile lui Manea, a terminat pe locul 11 în sezonul trecut din Belgia, și nu va evolua în nicio competiție europeană în această stagiune.

Cristi Manea a fost jucător de bază la CFR Cluj, de la transferul său din 2020. Fundașul a bifat 46 de meciuri în stagiunea precedentă, reușind să marcheze cinci goluri și să ofere șase asisst-uri. De asemenea, internaționalul român a fost convocat de Edi Iordănescu atât la acțiunea din luna martie a României, cât și pentru meciurile din luna iunie, fiind titular la echipa națională, în flancul drept al apărării.

Cristi Manea este cotat la 3,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, iar contractul său cu CFR Cluj expiră în vara lui 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Manea, aproape de plecarea de la CFR Cluj. Fosta campioană își poate umple conturile

Cristi Manea este aproape de plecarea de la CFR Cluj. Formația din Grecia, Panathinaikos Atena a pus ochii pe fundașul care a câștigat 5 titluri de campion alături de echipa din Gruia.

Fosta campioană a României poate încasa o sumă importantă, dacă transferul lui Manea se va materializa. Potrivit spotmedia.ro, oficialii de la Panathinaikos îl au pe lista de transferuri pe fotbalist și pot plăti o sumă impresionantă, în schimbul acestuia.

Grecii au pierdut titlul în sezonul trecut, în fața marii rivale AEK Atena. Acum, cei de la Panathinaikos doresc să își întărească lotul, înainte de începutul noului sezon, iar Manea este considerat o variantă bună pentru echipa antrenată de Ivan Jovanovic.

Înainte de start-ul noului sezon de Liga 1, CFR Cluj a pierdut o serie de jucători importanți. Printre plecările de la echipa antrenată de Andrea Mandorlini se numără fotbaliști precum Christopher Braun, Mihai Bordeianu sau Denis Kolinger.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și