Închide meniul

Cristi Manea şi Yeboah au marcat în CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-1 şi se gândesc la titlu: „Vom fi acolo sus. Stilul nostru este unul de luptă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 23:21

Cristi Manea şi Yeboah au marcat în CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-1 şi se gândesc la titlu: „Vom fi acolo sus. Stilul nostru este unul de luptă!

Cristi Manea şi Yeboah au marcat în CFR Cluj - FC U Craiova 1948 3-1 şi se gândesc la titlu

Cristi Manea, după victoria lui CFR Cluj / Profimediaimages

CFR Cluj a învins-o pe FC U Craiova 1948, scor 3-1, în etapa a 17-a din Liga 1. Campioana en-titre a înregistrat a cincea victorie la rând pe teren propriu şi este pe podium în Liga 1. Cristi Manea şi Yeboah au înscris în Gruia şi visează să fie de neoprit până la final!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La patru zile după victoria cu Ballkani, care i-a asigurat calificarea în play-off-ul Conference League, echipa antrenată de Dan Petrescu s-a impus şi în campionat. Gruparea din Gruia continuă lupta pentru titlu.

Ce au declarat Cristi Manea şi Yeboah după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-1

Sunt foarte fericit, sunt mulţumit că am câştigat. Trebuie să le mulţumim suporterilor că sunt alături de noi. Sunt din Ghana, cred în posibilităţile mele. Nu se poate juca fotbal fără credinţă„, a declarat Yeboah la digisport.ro.

Este mai importantă victoria decât golul. Veneam după o calificare, era greu să ne motivăm. Dar vreau să vă spun că sunt mândru de aceşti băieţi. Stilul nostru este unul de luptă.

Titlul oricum se joacă în play-off, noi avem două meciuri mai puţin. Sunt 100% sigur că vom fi acolo sus. Jucăm din 3 în 3 zile şi nu prea a schimbat Mister jucătorii, ne-am obişnuit cu acest ritm. Parcă e mai bine din 3 în 3 zile„, a spus şi Cristi Manea.

Reclamă

CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-1. Trupa lui Dan Petrescu, pe podium!

La prima partidă după calificarea în play-off-ul Conference League, ardelenii au început ca din tun. După un sfert de oră de joc, Janga a deschis scorul din centrarea lui Yeboah. În minutul 33 a marcat şi Cristi Manea un gol superb!

George Ganea a redus din diferenţă în minutul 61, la numai câteva secunde după ce a intrat pe teren. Oltenii lui Mititelu nu s-au putut bucura prea mult. Yeboah a făcut 3-1 în minutul 67 şi a stabilit rezultatul final.

Cu această victorie obţinută în Gruia, CFR Cluj a depăşit-o pe Universitatea Craiova şi a urcat pe locul 3 în Liga 1. Are 31 de puncte, cu unul mai puţin decât Rapid şi cu 9 mai puţin decât Farul. Trupa lui Dan Petrescu are şi două restanţe de disputat. FC U Craiova 1948 a ajuns la şapte meciuri la rând fără victorie şi ocupă poziţia a 14-a.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Boateng (Hoban – 87), Muhar, Deac (Roger -69) – Yeboah (Malele – 87), Janga (Cvek -46), Petrila (Birligea – 76). Antrenor: Dan Petrescu

FCU Craiova 1948: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, Achim (Bahassa – 46) – Baeten, Bauza (Ganea – 60), Van Durmen – Chiţu (Iancu – 71). Antrenor: Marius Croitoru

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și