Închide meniul

Cristi Pulhac a făcut praf un jucător din Liga 1: „Când face sprintul, i se deschide paraşuta! Vorbesc serios”

Dan Roșu Publicat: 5 noiembrie 2023, 9:24

Reclamă
Cristi Pulhac a făcut praf un jucător din Liga 1: „Când face sprintul, i se deschide paraşuta! Vorbesc serios

Cristi Pulhac a făcut praf un jucător din Liga 1

Cristi Pulhac, în timpul unui meci - Profimedia Images

Cristi Pulhac a făcut praf un jucător din Liga 1. Fostul campion din Ştefan cel Mare (2006-2007) susţine că Lamine Ghezali nu este fotbalistul pe care îl aşteptau câinii roşii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o stagiune cu 13 goluri în Liga 1, francezul crescut la academia lui Saint Etienne nu se regăseşte după promovare. Nu şi-a trecut în cont nicio reuşită în cele 11 meciuri disputate în acest sezon.

Cristi Pulhac a făcut praf un jucător din Liga 1

„Lui Ghezali, când face sprintul, i se deschide paraşuta! Vorbesc serios! La orice sprint i se deschide paraşuta!

Eu cred că ajungem să vorbim prea repede despre nişte fotbalişti care au jucat doar şase luni bine, nu foarte bine. Eu îl aşteptam cu braţele deschise în Liga 1.

S-a vorbit atât de mult despre el încât tind să-mi dau dreptate apropo de ce am gândit în momentul în care l-am văzut, chiar şi la barajul cu FC Argeş. Aşa se aştepta înainte, un sezon trebuie să joci bine, aşa mi se spunea”, a spus Pulhac, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Dinamo, fără victorie din luna august

După 1-1 cu Bihor, Dinamo este pe locul 4 în grupa de Cupă, cu 2 puncte, în timp ce FC Bihor ocupă poziția a 5-a, cu 1 punct. Astfel, Dinamo a rămas fără victorie din luna august, de la un meci din calificările pentru Cupă, cu Metaloglobus.

„Ne așteptam să câștigăm astăzi, am avut foarte multe ocazii de a face 2-0, nu am făcut-o. Este un rezultat rușinos pentru noi, pare că nimic nu ne iese. Avem foarte multe ocazii, ajungem la poartă dar nu dăm gol. Băieții sunt foarte supărați, după 1-1 în fața unei echipe din Liga a 3-a atmosfera este proastă.

Ne doream foarte mult să trecem de aceste grupe, din păcate suntem într-un proces de reconstrucție. Astăzi a fost posibilitatea pentru ca jucătorii care nu au prins meciuri să joace. Am preferat să fac o rotație. Totuși, nu vreau să vorbesc despre transferuri, nu s-a terminat prima parte a campionatului, vom face o analiză la terminarea acestei perioade”, a spus Ovidiu Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și