Închide meniul

Ovidiu Burcă, prima reacție după remiza cu FC Bihor: „E un rezultat rușinos”

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 22:49

Reclamă
Ovidiu Burcă, prima reacție după remiza cu FC Bihor: E un rezultat rușinos”

Ovidiu Burcă, prima reacție după remiza cu FC Bihor

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci / Profimedia

Ovidiu Burcă a oferit prima reacție după remiza cu FC Bihor. Tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare a analizat partida din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Bihor și Dinamo a contat pentru etapa a 3-a a Cupei României. Duelul de la Oradea a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, prima reacție după remiza cu FC Bihor. Ce a spus despre partida de la Oradea

După remiza surprinzătoare înregistrată de echipa pe care o pregătește, Ovidiu Burcă a vorbit despre situația clubului. Acesta a menționat faptul că rezultatul înregistrat în meciul cu FC Bihor este unul rușinos și este de părere că jucătorilor săi nu le iese nimic, chiar dacă au foarte multe ocazii în timpul meciurilor.

Totodată, acesta a vorbit și despre viitorul lotului și a anunțat faptul că va analiza situația înainte de perioada de transferuri care va începe în iarnă.

„Ne așteptam să câștigăm astăzi, am avut foarte multe ocazii de a face 2-0, nu am făcut-o. Este un rezultat rușinos pentru noi, pare că nimic nu ne iese. Avem foarte multe ocazii, ajungem la poartă dar nu dăm gol. Băieții sunt foarte supărați, după 1-1 în fața unei echipe din Liga a 3-a atmosfera este proastă.

Reclamă

Ne doream foarte mult să trecem de aceste grupe, din păcate suntem într-un proces de reconstrucție. Astăzi a fost posibilitatea pentru ca jucătorii care nu au prins meciuri să joace. Am preferat să fac o rotație. Totuși, nu vreau să vorbesc despre transferuri, nu s-a terminat prima parte a campionatului, vom face o analiză la terminarea acestei perioade”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

Având în vedere faptul că Dinamo nu a reușit să învingă formația din Liga a 3-a, echipa lui Ovidiu Burcă rămâne fără victorie din luna august. Ultimul meci câștigat de „câini” a fost în fața celor de la Metaloglobus, în calificările pentru Cupă. Partida respectivă a fost câștigată de trupa din Ștefan cel Mare cu scorul de 2-1.

FC Bihor – Dinamo 1-1

Partida care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro a contat pentru etapa a 2-a a Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

Formația pregătită de Ovidiu Burcă a deschis scorul în minutul 48, prin reușita lui Ricardo Grigore. De cealaltă parte, bihorenii au punctat în minutul 83, prin Popa.

După acest rezultat, Dinamo este pe locul 4 în grupa de Cupă, cu 2 puncte, în timp ce FC Bihor ocupă poziția a 5-a, cu 1 punct. Astfel, Dinamo a rămas fără victorie din luna august, de la un meci din calificările pentru Cupă, cu Metaloglobus.

Clasamentul din Grupa C a Cupei României:

  1. Oțelul – 4 puncte
  2. FCSB – 4 puncte
  3. FCU Craiova – 4 puncte
  4. Dinamo – 2 puncte
  5. FC Bihor – 1 puncte
  6. Zalău – 0 puncte
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și