Închide meniul

Cristi Pulhac i-a făcut praf pe suporterii Rapidului care au protestat la meciul cu Farul: „Bă, de ce ați mai venit la meci?”

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 21:46

Reclamă
Cristi Pulhac i-a făcut praf pe suporterii Rapidului care au protestat la meciul cu Farul: Bă, de ce ați mai venit la meci?”

Cristi Pulhac i-a făcut praf pe suporterii Rapidului care au protestat la meciul cu Farul

Fanii Rapidului, în timpul unui meci/ Hepta

Cristi Pulhac i-a făcut praf pe suporterii Rapidului care au protestat la meciul cu Farul. Fostul jucător de la Dinamo a vorbit despre scandalul iscat de acțiunile forțelor de ordine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O parte din suporterii giuleștenilor s-au revoltat din cauza reținerii lui Liviu Bocciu, liderul de galerie. Acesta este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice și de încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Cristi Pulhac i-a făcut praf pe suporterii Rapidului care au protestat la meciul cu Farul

La prima partidă din playoff, peluza giuleștenilor nu și-a susținut favoriții, iar echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut meciul cu scorul de 1-2.

Cristi Pulhac este de părere că fanii au greșit și că elevii lui Cristiano Bergodi aveau nevoie de toată susținerea, mai ales pentru că echipa reintrase în lupta pentru titlu, după victoria cu FCSB.

”Probabil şi ei (n.r. jucătorii) s-au întrebat <<Bă, de ce ai mai venit la meci?>>. Au mai fost situaţii, dar până la urmă au venit. Nu s-au mai prezentat, în semn de solidaritate. Nu ştiu de ce au făcut chestia asta.

Reclamă

Ei au câştigat meciul cu FCSB, au reintrat în lupta pentru titlu, aveau mare nevoie de victoria asta şi tu te îneci la mal”, a spus Cristi Pulhac, la orangesport.ro.

Dan Șucu a sărit cu banii la Rapid

Dan Șucu a sărit cu banii la Rapid. Acționarul majoritar al echipei din Giulești nu s-a uitat în buzunar și a mărit bugetul clubului.

În plină luptă pentru titlu, omul cu bani din Giulești a dorit să se asigure că formația sa nu va avea nicio problemă financiară, care să îi încurce pe jucători din a face performanță

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de economica.net, capitalul social al FC Rapid a fost majorat cu o sumă totală de 25 de milioane de lei, aproximativ 5 milioane de euro. Din această sumă, Dan Șucu a contribuit, prin aport numerar, cu scuma de 15 milioane de lei, aproximativ 3 milioane de euro. Restul de bani au fost generați prin conversia unei creanțe, potrivit unei decizii a acționarilor din Giulești.

Începând cu luna ianuarie a acestuian, Dan Șucu deține 80% din capitalul social al Rapidului, în valoare de 75 de milioane de lei, aproximativ 15 milioane de euro și indirect, prin intermediul lui Victor Angelescu.

Capitalul Rapidului a mai fost majorat și în vara anului trecut. La momentul respectiv, Dan Șucu și Victor Angelescu au decis să crească acest capital cu suma de 24 de milioane de lei, iar atunci, capitalul total a ajuns la 50 de milioane de lei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și