Închide meniul

Dan Șucu a sărit cu banii la Rapid! Cât „numerar” a băgat în conturile clubului, după o nouă majorare de capital

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 18:15

Reclamă
Dan Șucu a sărit cu banii la Rapid! Cât numerar” a băgat în conturile clubului, după o nouă majorare de capital

Dan Șucu a sărit cu banii la Rapid

Dan Șucu / Hepta

Dan Șucu a sărit cu banii la Rapid. Acționarul majoritar al echipei din Giulești nu s-a uitat în buzunar și a mărit bugetul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plină luptă pentru titlu, omul cu bani din Giulești a dorit să se asigure că formația sa nu va avea nicio problemă financiară, care să îi încurce pe jucători din a face performanță

Dan Șucu a sărit cu banii la Rapid

Potrivit informațiilor oferite de economica.net, capitalul social al FC Rapid a fost majorat cu o sumă totală de 25 de milioane de lei, aproximativ 5 milioane de euro. Din această sumă, Dan Șucu a contribuit, prin aport numerar, cu scuma de 15 milioane de lei, aproximativ 3 milioane de euro. Restul de bani au fost generați prin conversia unei creanțe, potrivit unei decizii a acționarilor din Giulești.

Începând cu luna ianuarie a acestuian, Dan Șucu deține 80% din capitalul social al Rapidului, în valoare de 75 de milioane de lei, aproximativ 15 milioane de euro și indirect, prin intermediul lui Victor Angelescu.

Capitalul Rapidului a mai fost majorat și în vara anului trecut. La momentul respectiv, Dan Șucu și Victor Angelescu au decis să crească acest capital cu suma de 24 de milioane de lei, iar atunci, capitalul total a ajuns la 50 de milioane de lei.

Reclamă

Momentul în care Dan Șucu a devenit acționar majoritar la Rapid

Dan Șucu a preluat-o pe Rapid în urmă cu un an, însă până astăzi deținea jumătate din acțiunile clubului. Cealaltă jumătate îi revenea lui Victor Angelescu, care acum are 30% din acțiuni.

Rapid a anunțat că a ajuns la un capital social în valoare de 50 de milioane de lei, după majorarea cu 24 de milioane de lei. Ca urmare a acestui fapt, Dan Șucu a devenit acționar majoritar și anunță că vor exista investiții masive la club. Giuleștenii au început în forță campania de achiziții din această vară.

„Acţionarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social şi, implicit, a investiţiei, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Reclamă 4 / 0/3

Contribuţiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acţionariatului este următoarea: Dan Şucu va deţine 70% din acţiuni, iar Victor Angelescu, 30%”, se arată în anunțul postat de cei de la Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și