Închide meniul

Cristi Săpunaru a dezvăluit care este singura condiţie pentru ca Rapid să se bată la titlu: „Putem spera!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2023, 21:24

Cristi Săpunaru a dezvăluit care este singura condiţie pentru ca Rapid să se bată la titlu: „Putem spera!

Cristi Săpunaru a dat un răspuns fabulos, după ce a fost întrebat dacă l-ar urma pe Adrian Mutu la Neftci Baku

Captură Antena Sport

  • Cristi Săpunaru a dezvăluit care este singura condiţie pentru ca Rapid să se bată la titlu

Cristi Săpunaru a dezvăluit care este singura condiţie pentru ca Rapid să se bată la titlu. Căpitanul Rapidului a spus că în cazul în care distanţa faţă de primele locuri va fi una mică, atunci echipa sa are toate motivele să spere la titlu în Anul Centenarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, Cristi Săpunaru a spus că obiectivul principal al echipei rămâne calificarea în playoff. Rapid a terminat anul la 7 puncte în spatele liderului Farul şi la 6 puncte distanţă de campioana CFR Cluj.

Cristi Săpunaru a dezvăluit care este singura condiţie pentru ca Rapid să se bată la titlu

Noi ne propunem intrarea în playoff. Dacă vom intra în playoff cu puncte suficiente, iar distanţa va fi apropiată, de ce nu? Putem spera. Dar până atunci putem intra în playoff. Acesta este obiectivul nostru. Şi nu îl schimbăm. Nu ştiu dacă e puţin pentru o echipă care este pentru al doilea an în prima ligă. Toată lumea aşteaptă ca Rapidul să fie sus. Rapidul va ajunge sus, vă garantez eu. Dar treptat. Cred că e cea mai sănătoasă perioadă din istoria Rapidului. Avem totul la zi, avem baza de pregătire. Avem tot ce ne trebuie. Singura chestie e să jucăm noi fotbal. Iubesc prea mult fotbalul şi nu vreau să mă gândesc la ziua aia urâtă, când voi pune ghetele în cui„, a spus Cristi Săpunaru.

Reclamă

Cristian Săpunaru a răbufnit. Discurs plin de revoltă

Cristian Săpunaru a răbufnit în momentul în care a auzit că există riscul ca şcoala de antrenori din Moldova să nu se echivaleze în România. Cristi Săounaru a avut un discurs furios şi nu concepe ca studiile de la Şcoala de Antrenori din Moldova să nu se echivaleze.

Săpunaru vrea să devină antrenor după ce se retrage din fotbal. Acesta visează ca într-o zi să devină antrenorul Rapidului.

Reclamă

Eu îmi doresc să mai joc! Să terminăm anul cu bine şi vedem ce va fi la anul. Am făcut în Moldova cursuri de licenţă B şi aştept să încep la anul! Ce discuţii? E ilegală şcoala din Moldova? Cum să nu se echivaleze? Păi ce, am fost acolo şi m-am cocoţat în bananier să iau banane? Am fost şi am făcut şcoală! Eu le-am mai spus. Foştii fotbalişti intrăm în aceeaşi oală cu oamenii normali care fac şcoală de antrenori. Nu mi se pare normal. Eu 20 de ani nu am fost zugrav, am fost fotbalist!

Dacă mă apuc de şcoală, ar trebui să am un avantaj. Nu îţi răspunde nimeni. Eu antrenez aşa şi dacă mi se va îngrădi dreptul la muncă o să apelez la judecată. Normal că vreau să intru în pâine! Să mă apuc la 50 de ani de antrenat? În 7 ani poţi să mori şi să nu mai apuci să antrenezi. Îmi doresc mult să ajung să antrenez Rapidul. Până atunci, e drum lung. Acum sunt jucător„, a spus Cristian Săpunaru într-un interviu acordat în cantonamentul din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat!
Liga 1 • 22 mart., 19:02
„Ne deranjează” Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat! Mesajul pentru galerie
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte
Liga 1 • 14 mart., 17:36
FOTO
Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte
Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost "săltat" de mascaţi
Liga 1 • 14 mart., 17:00
„Nu mi-l imaginez cu o mitralieră în mână!” Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi