Închide meniul

Cristian Săpunaru a răbufnit. Discurs plin de revoltă: „M-am cocoţat în bananier să iau banane?! Nu, am făcut şcoală! Nu am fost zugrav!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2023, 19:57

Cristian Săpunaru a răbufnit. Discurs plin de revoltă: „M-am cocoţat în bananier să iau banane?! Nu, am făcut şcoală! Nu am fost zugrav!

Cristian Săpunaru a răbufnit

Captură Antena Sport

Cristian Săpunaru a răbufnit în momentul în care a auzit că există riscul ca şcoala de antrenori din Moldova să nu se echivaleze în România. Cristi Săounaru a avut un discurs furios şi nu concepe ca studiile de la Şcoala de Antrenori din Moldova să nu se echivaleze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru vrea să devină antrenor după ce se retrage din fotbal. Acesta visează ca într-o zi să devină antrenorul Rapidului.

Cristian Săpunaru a răbufnit în momentul în care a auzit că există riscul ca şcoala de antrenori din Moldova să nu se echivaleze în România

Eu îmi doresc să mai joc! Să terminăm anul cu bine şi vedem ce va fi la anul. Am făcut în Moldova cursuri de licenţă B şi aştept să încep la anul! Ce discuţii? E ilegală şcoala din Moldova? Cum să nu se echivaleze? Păi ce, am fost acolo şi m-am cocoţat în bananier să iau banane? Am fost şi am făcut şcoală! Eu le-am mai spus. Foştii fotbalişti intrăm în aceeaşi oală cu oamenii normali care fac şcoală de antrenori. Nu mi se pare normal. Eu 20 de ani nu am fost zugrav, am fost fotbalist!

Dacă mă apuc de şcoală, ar trebui să am un avantaj. Nu îţi răspunde nimeni. Eu antrenez aşa şi dacă mi se va îngrădi dreptul la muncă o să apelez la judecată. Normal că vreau să intru în pâine! Să mă apuc la 50 de ani de antrenat? În 7 ani poţi să mori şi să nu mai apuci să antrenezi. Îmi doresc mult să ajung să antrenez Rapidul. Până atunci, e drum lung. Acum sunt jucător„, a spus Cristio Săpunaru într-un interviu acordat în cantonamentul din Antalya.

Mihai Stoica, replică „acidă” pentru directorul Școlii de Antrenori: „L-a cuprins agitația!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o replică „acidă” pentru Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori! Mihai Stoica a fost deranjat de declarația lui Lucian Burchel, în care își exprimă dezaprobarea față de decizia FCSB-ului de a nu-l lua, în cantonamentul din Antalya, pe Leo Strizu, antrenorul principal din acte al formației bucureștene.

Reclamă

Mihai Stoica susține că Leo Strizu a fost lăsat „acasă” pentru a elabora un plan strategic pentru meciurile rămase din actualul sezon de Liga 1.

„Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune : posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Declarația lui Lucian Burchel

„Conform cerințelor UEFA, într-o ligă profesionistă, echipele trebuie să aibă un antrenor principal cu licență PRO și calificare. Să clarificăm această problemă cu ridicarea licenței PRO. Licența PRO nu se poate ridica. E o calificare, obținută ca la școală. Tu obții niște diplome, după examene.

În ultimele ședințele cu domnul președinte Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-a pus problema modificării ROAF, în cea ce înseamnă susținerea echipei de pe margine de antrenorii secunzi. Se vor face modificări în ROAF, iar arbitri vor rezolva aceste probleme, cum s-a întâmplat cu Mirel Rădoi la Steaua, în primul mandat, în cupele europene, când nu avea voie să dea indicații.

Nu mi se pare normal să trimiți echipa în cantonament fără antrenor principal. Calificarea de antrenor îți conferă dreptul să conduci o echipă. Funcția de antrenor secund, cu portarii, reprezintă altceva, cu alte responsabilități.

Pentru mine este o situație anormală. Nu știu care e situația lui Leo, dacă a fost demis sau nu. Luni voi face demersurile să aflu care este staff-ul care a plecat cu FCSB, ce licențe au. Eu știu că majoritatea celor din staff nu sunt înscriși la licențele de la FRF. Dar vreau să văd dacă în staff există un om cu calificare de antrenor principal.

Pentru că în staff trebuie să existe un om cu licență și calificare. Se vede clar că Leo nu este implicat în procesul de pregătire. Nu se așteaptă nimeni la asemenea situații, pentru a face anumite reguli. Despre asta vor afla mâine de la mine președintele FRF și directorul tehnic, Mihai Stoichiță”, a declarat Lucian Burchel, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Cristian Săpunaru a răbufnit 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și