Închide meniul

Cristi Săpunaru a împlinit 40 de ani și și-a dezvăluit marea dorință! Mesaj direct pentru Gigi Becali și FCSB

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 17:35

Reclamă
Cristi Săpunaru a împlinit 40 de ani și și-a dezvăluit marea dorință! Mesaj direct pentru Gigi Becali și FCSB

Cristi Săpunaru a împlinit 40 de ani și și-a dezvăluit marea dorință

Cristi Săpunaru / Facebook Rapid

Chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani, Cristi Săpunaru și-a dezvăluit marea dorință! Căpitanul de la Rapid a vorbit la confrerința de presă premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, din etapa cu numărul 3 a playoff-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veteranul din apărarea giuleștenilor a vorbit despre lupta pentru titlu, dar și despre șansele echipei sale, ajunsă acum la o diferență considerabilă de liderul FCSB.

Cristi Săpunaru a împlinit 40 de ani și și-a dezvăluit marea dorință

Săpunaru a dezvăluit că își dorește ca Rapid să o învingă pe CFR Cluj și să se apropie de liderul FCSB. Abia atunci, în opinia fundașul, giuleștenii lui Bergodi vor mai avea șanse reale la câștigarea campionatului.

„Avem derby contra celor de la CFR Cluj. Și ei trec prin momente grele. Sper să bucurăm că în ultimele două partide i-am cam supărat. Trebuie să câștigăm. Jucăm în fața propriilor fani. Trebuie să ștergem totul cu buretele.

Dacă stăm cu capul în pământ, nu vom avea nicio șansă. Colegii mei sunt motivați. Nu știu dacă ne mai luptăm la campionat, dar luptăm să câștigăm toate meciurile. Dacă ne vom apropia de FCSB, ne vom gândi iar.”, a declarat Cristi Săpunaru, la conferința de presă.

Reclamă

Înainte de duelul dintre Rapid și CFR Cluj, cele două echipe au câte 28 de puncte și sunt la 10 lungimi distanță de liderul patronat de Gigi Becali.

În aceași etapă, FCSB se duelază cu Universitatea Craiova, care se află pe locul al 2-lea, cu 31 de puncte.

Paul Iacob ia în calcul un transfer de la Rapid și vrea să ajungă în La Liga

Fundașul de la Rapid, Paul Iacob, a vorbit deschis despre posibilitatea unui transfer și a dezvăluit că și-ar dori să ajungă în La Liga. De asemenea, acesta a vorbit și despre mutarea lui Horațiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul echipei naționale a fost achiziționat de Atletico Madrid, în iarnă. Transferul acestuia l-a motivat și pe Iacob, care speră acum să o ia pe urmele fostului său coleg.

Fundașul din echipa lui Cristiano Bergodi a spus că va pleca de la Rapid doar după ce câștigă titlul cu gruparea giuleșteană.

De asemenea, acesta a menționat faptul că și-ar dori să evolueze în La Liga și că speră să reușească, având în vedere că Horațiu Moldovan a ajuns în campionatul Spaniei direct de la Rapid.

„Mă gândesc și la un transfer, dar până nu căștig un titlu cu Rapid, nu vreau să plec.

Îmi place mult Spania, este, cred eu, cel mai tacticizat fotbal, vorbind de faza de atac, pentru că știm foarte bine că în Italia se lucrează mult pe partea defensivă. Cred că Spania mi se potrivește cel mai bine!

Mi-ar plăcea să ajung acolo! Dacă Horațiu Moldovan a reușit, sper să reușesc și eu!”, a spus Paul Iacob, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și