Închide meniul

„Dacă a reușit Horațiu, sper să reușesc și eu!” Paul Iacob ia în calcul un transfer de la Rapid și vrea să ajungă în La Liga

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 17:04

Reclamă
Dacă a reușit Horațiu, sper să reușesc și eu!” Paul Iacob ia în calcul un transfer de la Rapid și vrea să ajungă în La Liga

Paul Iacob ia în calcul un transfer de la Rapid și vrea să ajungă în La Liga

Paul Iacob. într-un meci pentru Rapid / Profimedia Images

Fundașul de la Rapid, Paul Iacob, a vorbit deschis despre posibilitatea unui transfer și a dezvăluit că și-ar dori să ajungă în La Liga. De asemenea, acesta a vorbit și despre mutarea lui Horațiu Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul echipei naționale a fost achiziționat de Atletico Madrid, în iarnă. Transferul acestuia l-a motivat și pe Iacob, care speră acum să o ia pe urmele fostului său coleg.

Paul Iacob ia în calcul un transfer de la Rapid și vrea să ajungă în La Liga

Fundașul din echipa lui Cristiano Bergodi a spus că va pleca de la Rapid doar după ce câștigă titlul cu gruparea giuleșteană.

De asemenea, acesta a menționat faptul că și-ar dori să evolueze în La Liga și că speră să reușească, având în vedere că Horațiu Moldovan a ajuns în campionatul Spaniei direct de la Rapid.

„Mă gândesc și la un transfer, dar până nu căștig un titlu cu Rapid, nu vreau să plec.

Reclamă

Îmi place mult Spania, este, cred eu, cel mai tacticizat fotbal, vorbind de faza de atac, pentru că știm foarte bine că în Italia se lucrează mult pe partea defensivă. Cred că Spania mi se potrivește cel mai bine!

Mi-ar plăcea să ajung acolo! Dacă Horațiu Moldovan a reușit, sper să reușesc și eu!”, a spus Paul Iacob, potrivit gsp.ro.

Paul Iacob a ajuns la Rapid în anul 2022, de la Chindia Târgoviște. De atunci a adunat 51 de partide în tricoul giuleștenilor, în care a marcat 6 goluri și a oferit 2 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față este cotat la suma de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Rapid a încheiat anul 2023 cu o pierdere uriaşă

Rapid a încheiat anul 2023 cu o pierdere uriaşă! Clubul patronat de Dan Şucu adăugat o datorie mare la datoria deja uriaşă a clubului.

Potrivit datelor contabile, Rapid a înregistrat în anul fiscal 2023 o pierdere de circa 3,8 milioane de euro.

Datoria totală a Rapidului a ajuns în 2023 la 34,688 milioane de lei (circa 7 milioane de euro).

Victor Angelescu dezvăluia că Rapid a investit în transferuri numai iarna trecută aproximativ 5 milioane de euro.

”Undeva la 3 milioane și jumătate de euro. Cred că s-ar putea să fie mai mult. Poate 4 spre 5. Probabil că e în jur de 5. Sunt și jucătorii aduși în vară”, declara Victor Angelescu pentru digisport.ro despre sumele investite de Rapid în acest sezon în transferuri.

”Au fost negocieri și am reușit să ajungem la o sumă rezonabilă. Este de 700.000 și 20% dintr-un viitor transfer. Au cerut destul de mult. Fiecare club are o strategie. Negocierile au ținut câteva luni. Au ajuns într-un punct corect pentru ambele părți”, a spus Angelescu despre transferul lui Rareş Pop.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și