Închide meniul

Cristi Săpunaru, apel la suporteri înaintea duelului „de foc” dintre Rapid și Farul: „Facem cel mai mare rău echipei!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 9:17

Reclamă
Cristi Săpunaru, apel la suporteri înaintea duelului de foc” dintre Rapid și Farul: Facem cel mai mare rău echipei!”

Cristi Săpunaru, apel la suporteri înaintea duelului „de foc” dintre Rapid și Farul

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Cristi Săpunaru a făcut un apel la suporteri, înaintea duelului „de foc” dintre Rapid și Farul. Căpitanul giuleștenilor le-a cerut fanilor să fie uniți, într-o perioadă în care echipa a avut o evoluție modestă. Fundașul central a transmis faptul că, alături de coechipierii săi, are nevoie de susținerea fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a suferit o înfrângere în etapa precedentă, în fața celor de la Petrolul. În această rundă, giuleștenii se vor duela cu Farul, pe teren propriu. Meciul va avea loc duminică, de la ora 18:15, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Cristi Săpunaru, apel la suporteri înaintea duelului „de foc” dintre Rapid și Farul

Cristi Săpunaru a transmis un mesaj în miez de noapte, pentru suporterii Rapidului. Înaintea duelului cu Farul, căpitanul giuleștenilor a vrut să se adreseze fanilor trupei de sub Grant, pe care îi cheamă alături de echipă.

Săpunaru a recunoscut faptul că echipa are nevoie de victorii, și își asumă, alături de coechipierii săi, lipsa rezultatelor din ultimele runde de Liga 1. Rapid a acumulat doar cinci puncte în clasament, după primele cinci etape disputate.

„Totul începe cu „ÎMPREUNĂ, DE NECLINTIT”!

Reclamă

Știu si sunt de acord cu toată lumea, (cei care încă ne susțin, cei care ne judecă și nu în ultimul rând, cei care nu mai cred in noi), dreptul la opinie și dreptul la judecată, în special în fotbal, îl avem cu toții și poate câteodată, justificat! Dar nu avem voie să facem rău RAPIDULUI!

Știu și sunt conștient că în momentul de față, noi, echipa, facem cel mai mare rău pentru că nu câștigăm meciuri, pentru că RAPID nu este sus acolo unde trebuie să fie și credeți-mă că regretăm asta mai mult decât oricine, suntem primii care ieșim cu pieptul în față și recunoaștem, suntem primii care ne asumăm și primii cărora ne pare rău și suferim!

Simt și cred că este momentul în care acest îndemn pe care l-am clădit și pe care noi îl urmăm, „ÎMPREUNA, DE NECLINTIT”!, să renască în fiecare RAPIDIST care iubește această echipă minunată!

Reclamă 4 / 0/3

TOTUL PENTRU RAPID!!”, a transmis Cristi Săpunaru, pe rețelele de socializare.

Obiectivul Rapidului, după startul dezastruos de sezon

Victor Angelescu a anunţat care e obiectivul Rapidului, după startul dezastruos de sezon. Acţionarul giuleştenilor a spus că acesta a rămas neschimbat, deşi Rapid are doar 5 puncte după primele 5 etape.

”Nu suntem prea fericiți. Nu puteam să îmi explic (n.red. autogolurile). S-a întâmplat pentru prima dată dupa 6 ani. Am luat bătaie de multe ori, dar să pierdem așa două meciuri la rând… asta este. Aveam așteptări mai mari. Supărarea mai mare e că luăm bătaie în modul ăsta. Am mai avut meciuri slabe, dar ca acum, în aceste trei meciuri (n.r. cu Botoșani, Voluntari și Petrolul)…

Toate s-au pus împotriva noastră. Nu am luat un gol normal, fără o gafă foarte mare. A scăpat portarul mingea, trei autogoluri, a greșit fundașul central la mijlocul terenului.
Obiectivul rămâne același. E mai greu, dar numărul punctelor este foarte mic. Trebuie să ne revenim și să avem un joc consistent. Nici nu pot să spun că am avut meciuri slabe, am controlat, am ratat ocazii. Cinci-șase puncte se pot recupera. Mai mult de zece e greu, deși avem exemple, cum a fost FCSB sezonul trecut.

Dacă am fi jucat slab măcar știam, dar am avut meciuri bune. Am avut ghinion. Am luat niște goluri pe care nu pot să mi le explic”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și