Închide meniul

Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc: „Fără să jignesc pe nimeni sau să par arogant”

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 23:00

Reclamă
Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc: „Fără să jignesc pe nimeni sau să par arogant

Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc

Cristi Săpunaru, în timpul unei conferinţe de presă / Captură Antena Sport

Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc. Căpitanul giueleştenilor a vorbit la deschiderea noului magazin al clubului în Gara de Nord despre importanţa revenirii lui Rapid în prima ligă din România, în urmă cu câţiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De atunci, faţa fotbalului românesc s-a schimbat în bine, este de părere fundaşul de 39 de ani.

Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc

Cristi Săpunaru, căpitanul lui Rapid, este de părere că formaţia din Giuleşti este cea mai în vogă echipă din România. Mai mult, fundaşul de 39 de ani consideră că revenirea giuleştenilor în prima ligă în urmă cu câţiva ani a avut un impact pozitiv asupra fotbalului românesc.

„La ora actuală Rapidul este cea mai în vogă echipă din România, fără să jignesc pe nimeni sau să par arogant. De când a venit Rapidul s-a schimbat campionatul. Obiectivul nostru este locul 3, implicit câștigarea campionatului. Dacă terminăm pe locul 3, suntem în obiectiv.

De când a promovat Rapid s-a schimbat fotbalul românesc. O dovadă este, nu zic că datorită Rapidului s-a calificat România la EURO, dar fotbalul și echipa națională au crescut de când a promovat Rapid”, a declarat Cristi Săpunaru, la deschiderea noului magazin al celor de la Rapid.

Reclamă

Rapid se pregăteşte pentru meciul de luni, atunci când în Giuleşti va veni U Cluj. Echipa lui Cristiano Bergodi vine după un rezultat de egalitate pe terenul lui Sepsi, în timp ce „şepcile roşii” au remizat pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti.

Rapid este pe locul 3 în Liga 1, cu 30 de puncte, la 4 puncte în spatele liderului FCSB, în timp ce U Cluj se află pe locul 10, cu 22 de puncte, la 2 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off.

Cristi Săpunaru, anunţ care le dă emoţii fanilor Rapidului

Cristi Săpunaru a declarat că îşi va prelungi contractul cu Rapid în următoarea perioadă, sperând că evolueze la formaţia din Giuleşti şi în sezonul viitor. În caz contrar, fundaşul central e gata să-şi găsească o altă echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„O să-mi prelungesc și eu contractul cât de curând. Eu sper cel puțin. Da, voi juca și sezonul viitor, dar dacă nu va fi nevoie de mine, voi juca în altă parte. Nu o să mă las de fotbal!”, a declarat Cristi Săpunaru.

De asemenea, Cristi Săpunaru l-a felicitat pe Horaţiu Moldovan pentru prestaţiile portarului de la naţională. Fundaşul se teme ca giuleştenii să nu-l piardă pe goalkeeper, după calificarea României la EURO 2024.

„Nu știu dacă e nevoie să-l felicit eu sau altcineva, dar Moldo (n.r. Horațiu Moldovan) și–a făcut treaba la echipa națională. Cu tot respectul pentru Niță, Radu și ceilalți portari, dar Moldo a demonstrat că este numărul unu! Mi-e teamă că Rapidul ar putea să-l piardă. Totuși, îi doresc tot binele din lume, să plece la un club mare de afară unde să-și facă treaba. Să strângă bani pentru familia lui și să ajungă cunoscut afară. În România nu ești apreciat la fel cum ai fi afară”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și