Închide meniul

Cristi Săpunaru, anunţ care le dă emoţii fanilor Rapidului: „Dacă nu va fi nevoie de mine, voi juca în altă parte!”

Viviana Moraru Publicat: 23 noiembrie 2023, 19:56

Reclamă
Cristi Săpunaru, anunţ care le dă emoţii fanilor Rapidului: „Dacă nu va fi nevoie de mine, voi juca în altă parte!

Cristi Săpunaru, anunţ care le dă emoţii fanilor Rapidului

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Cristi Săpunaru a făcut un anunţ care le dă emoţii fanilor Rapidului. Acesta nu se gândeşte la o retragere, şi a declarat că se gândeşte la o plecare din Giuleşti, în cazul în care nu i se va prelungi contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, ajuns la 39 de ani, este titular incontestabil la Rapid. Acesta a oferit declaraţii la deschiderea noului fan shop al giuleştenilor din Gara de Nord.

Cristi Săpunaru, anunţ care le dă emoţii fanilor Rapidului

Cristi Săpunaru a declarat că îşi va prelungi contractul cu Rapid în următoarea perioadă, sperând că evolueze la formaţia din Giuleşti şi în sezonul viitor. În caz contrar, fundaşul central e gata să-şi găsească o altă echipă.

„O să-mi prelungesc și eu contractul cât de curând. Eu sper cel puțin. Da, voi juca și sezonul viitor, dar dacă nu va fi nevoie de mine, voi juca în altă parte. Nu o să mă las de fotbal!”, a declarat Cristi Săpunaru.

De asemenea, Cristi Săpunaru l-a felicitat pe Horaţiu Moldovan pentru prestaţiile portarului de la naţională. Fundaşul se teme ca giuleştenii să nu-l piardă pe goalkeeper, după calificarea României la EURO 2024.

Reclamă

„Nu știu dacă e nevoie să-l felicit eu sau altcineva, dar Moldo (n.r. Horațiu Moldovan) și–a făcut treaba la echipa națională. Cu tot respectul pentru Niță, Radu și ceilalți portari, dar Moldo a demonstrat că este numărul unu! Mi-e teamă că Rapidul ar putea să-l piardă. Totuși, îi doresc tot binele din lume, să plece la un club mare de afară unde să-și facă treaba. Să strângă bani pentru familia lui și să ajungă cunoscut afară. În România nu ești apreciat la fel cum ai fi afară”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Un titular de la Rapid şi-a prelungit contractul până în 2026

Un titular de la Rapid şi-a prelungit contractul până în 2026. Paul Iacob a fost convins de Dan Şucu şi Cristiano Bergodi să rămână la echipa din Giuleşti. Conducătorii clubului au făcut anunţul oficial.

Paul Iacob a câştigat lupta cu Iulian Cristea pentru un loc în primul 11 şi a avut evoluţii remarcabile. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a evoluat în 14 meciuri din această ediţie de campionat şi are un gol. Singura lui reuşită a venit în derby-ul cu FCSB, de la începutul lunii.

Reclamă 4 / 0/3

Iacob a avut un mesaj de luptă după ce a semnat o nouă înţelegere cu Rapid. Anunţă că va da totul pentru a aduce titlul în Giuleşti.

„Mă bucur mult că am semnat prelungirea contractului cu Rapid. Îmi doresc foarte mult să avem rezultate importante împreună și să reușim să câștigăm trofee. Sper ca la vară să putem sărbători câștigarea campionatului.

Clubul a avut încredere în mine și cred că acest contract arată că le-am răsplătit încrederea. Voi da în continuare tot ce am mai bun pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele. Hai, Rapid!„, a fost mesajul lui Paul Iacob pentru fcrapid.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și