Închide meniul

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre pactul pe care l-a făcut cu Mihai Stoica: „Stăm să facem show!”

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 15:30

Reclamă
Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre pactul pe care l-a făcut cu Mihai Stoica: Stăm să facem show!”

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre „pactul” pe care l-a făcut cu Mihai Stoica

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristi Săpunaru a făcut dezvăluiri despre „pactul” pe care l-a făcut cu Mihai Stoica. Căpitanul celor de la Rapid a declarat că s-a înțeles cu MM înaintea ultimului derby, iar cei doi nu vor mai ataca echipele rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica și Cristi Săpunaru și-au împărțit cuvinte grele de-a lungul timpului. Cei doi însă s-au împăcat și au ajuns la o înțelegere, în ciuda rivalității dintre cele două echipe pe care le reprezintă.

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre „pactul” pe care l-a făcut cu Mihai Stoica

Cristi Săpunaru a declarat că nu vrea ca atacurile între FCSB și Rapid să mai fie în centrul atenției, astfel că a ajuns la un numitor comun cu Mihai Stoica. Căpitanul giuleștenilor nu îi va mai ataca pe roș-albaștrii, în timp ce MM nu îi va mai ataca pe rivalii de sub Grant.

De asemenea, Săpunaru vrea ca atacurile să aibă loc doar pe terenul de fotbal, mărturisind că în campionatele puternice din Europa, oamenii de fotbal nu-și adresează cuvinte grele precum în Liga 1.

Înainte de meci am vorbit (n.r.- cu MM Stoica), să mai lăsăm atacurile. Noi să atacăm FCSB-ul, ei Rapidul, stăm așa, facem show pe la televizor. Dacă e ceva, ne atacăm în teren, 11 la 11, mai intră 5 jucători de pe bancă și…

Reclamă

Așa e fotbalul și afară, nu cred că stau să se certe Juventus și Inter înainte de meciuri. Dorința noastră, și cred că și a lor, este de a câștiga meciuri, nu de a face scandal. Dacă Rapidul nu va fi atacat, nu o să mă auziți pe mine să încep să vorbesc de alte echipe, nu-mi stă în caracter”, a declarat Cristi Săpunaru, la conferința de presă.

Mihai Stoica, despre înțelegerea cu Cristi Săpunaru

Mihai Stoica a făcut un pact cu Cristi Săpunaru! Managerul general al celor de la FCSB a făcut un anunţ neaşteptat şi a dezvăluit ce înţelegere a avut cu căpitanul celor de la Rapid, după ultimul derby.

MM susţine că a luat această decizie deoarece a ajuns la o vârstă, iar Cristi Săpunaru este bun prieten cu Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB. Acesta a mai declarat că rămâne de văzut dacă înţelegerea va fi respectată de ambele părţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Am un pact de neagresiune cu Săpunaru. Înainte de ultimul meci, am bătut palma că nu mai zic nimic rău de Rapid. Mă țin de promisiune. A fost inițiativa mea. Am și eu o vârstă. El e și prieten cu Pinti.

Ne-a zis Pinti că nu avem cum să ne împăcăm, că așa cum sunt eu cu Steaua (n.r. – FCSB), el e cu Rapid. Așa vorbim noi între noi, cu Steaua, dar noi suntem FCSB. Să vedem cine îl respectă”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și