Închide meniul

Mihai Stoica a făcut un pact cu Cristi Săpunaru: „Am bătut palma cu el!” Anunţul neaşteptat al lui MM

Viviana Moraru Publicat: 23 noiembrie 2023, 22:22

Reclamă
Mihai Stoica a făcut un pact cu Cristi Săpunaru: „Am bătut palma cu el! Anunţul neaşteptat al lui MM

Mihai Stoica a făcut un pact cu Cristi Săpunaru

Mihai Stoica, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a făcut un pact cu Cristi Săpunaru! Managerul general al celor de la FCSB a făcut un anunţ neaşteptat şi a dezvăluit ce înţelegere a avut cu căpitanul celor de la Rapid, după ultimul derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica şi Cristi Săpunaru şi-au împărţit replici dure de-a lungul timpului, însă MM a dezvăluit că astfel de episoade nu vor mai exista, în urma ultimei înţelegeri pe care au avut-o cei doi.

Mihai Stoica a făcut un pact cu Cristi Săpunaru

Mihai Stoica a declarat că s-a înţeles cu Cristi Săpunaru, după derby-ul din ultima etapă a turului, dintre Rapid şi FCSB. MM a declarat că în urma acestui pact, nu îi va mai ataca deloc pe giuleşteni.

MM susţine că a luat această decizie deoarece a ajuns la o vârstă, iar Cristi Săpunaru este bun prieten cu Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB. Acesta a mai declarat că rămâne de văzut dacă înţelegerea va fi respectată de ambele părţi.

Am un pact de neagresiune cu Săpunaru. Înainte de ultimul meci, am bătut palma că nu mai zic nimic rău de Rapid. Mă țin de promisiune. A fost inițiativa mea. Am și eu o vârstă. El e și prieten cu Pinti.

Reclamă

Ne-a zis Pinti că nu avem cum să ne împăcăm, că așa cum sunt eu cu Steaua (n.r. – FCSB), el e cu Rapid. Așa vorbim noi între noi, cu Steaua, dar noi suntem FCSB. Să vedem cine îl respectă”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit această înţelegere cu Cristi Săpunaru, după ce a fost adusă în discuţie declaraţia fundaşului. Căpitanul giuleştenilor a declarat că „Rapid este cel mai în vogă club din ţară”, declaraţie la care MM nu a vrut să ofere nicio replică.

Mihai Stoica a remarcat un „tricolor” după ce România s-a calificat la EURO 2024

Mihai Stoica a remarcat un „tricolor” după ce România s-a calificat la EURO 2024. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre performanța elevilor lui Edi Iordănescu, din partida cu Israel. De asemenea, „MM” și-a numit și favoritul din meciul echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

După duelul dintre Israel și România, managerul general de la FCSB a dezvăluit faptul că a fost impresionat de prestația lui George Pușcaș, care a fost unul dintre eroii echipei naționale.

Mihai Stoica a menționat faptul că nu s-a pus problema ca atacantul să fie înlocuit de către Edi Iordănescu, având în vedere faptul că, în opinia sa, jucătorul de la Genoa a avut o prestație de zile mari.

Puşcaş, în afară că a marcat golul ăla, a mai avut o execuţie de mare jucător (n.r. călcâiul). Nici măcar nu s-a pus problema să fie înlocuit. Am văzut la finalul meciului bucuria lui Alibec care s-a dus la Puşcaş şi s-a aruncat pe el. Asta spune multe. Sunt unii jucători care se gândesc la ei, şi nu la echipă”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și