Închide meniul

Cristi Săpunaru, gafă de curtea școlii în Poli Iași – Rapid. Și-a pus mâinile în cap după ce echipa sa a luat gol

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 21:34

Reclamă
Cristi Săpunaru, gafă de curtea școlii în Poli Iași – Rapid. Și-a pus mâinile în cap după ce echipa sa a luat gol

Cristi Săpunaru a comis o gafă de curtea școlii în Poli Iași - Rapid

Cristi Săpunaru, după gafa din meciul cu Poli Iași / Captură Orangesport

Cristi Săpunaru a comis o gafă de curtea școlii în Poli Iași – Rapid. Veteranul din apărarea giuleștenilor a greșit la o fază simplă, iar eroarea acestuia i-a costat pe elevii lui Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Poli Iași și Rapid reprezintă un duel din etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1. Giuleștenii au revenit după 7 ani în Copou, dar căpitanul Săpunaru va dori să facă rapid uitată această zi.

Cristi Săpunaru, gafă de curtea școlii în Poli Iași – Rapid

Primul gol al duelului a fost marcat în minutul 52, de Krasniqi. Acesta a înscris cu un şut superb, din interiorul careului. A driblat un adversar şi a plasat perfect mingea spre vinclu. L-a învins pe Ailenei, care nu a mai putut interveni.

În minutul 54 al partidei, Cristi Săpunaru a mers să intercepteze un balon la care, inițial, părea că nu va avea nicio problemă. Totuși, acesta a fost protagonistul unui moment demn de curtea școlii.

Acesta a dat pe lângă minge, iar Sergiu Buș a luat balonul și s-a îndreptat spre poarta lui Aioani. Jucătorul moldovenilor a trecut de Aioani și i-a lăsat mingea lui Bettaieb, care a înscris cu poarta goală.

Reclamă
Gafa lui Cristi Săpunaru / Captură Orange Sport

După gol, Săpunaru și-a pus instant mâinile în cap, iar, mai apoi, și-a făcut cruce. Fundașului nu i-a venit să creadă că echipa sa a fost egalată, din cauza erorii sale.

Echipa de start a Rapidului, pentru meciul cu Poli Iași:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Krasniqi, Djokovic, Al. Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Drăghia, Bădescu, Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Cîrjan
Antrenor: Cristiano Bergodi

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni. Mattias Kait nu s-a refăcut total şi a fost operat din nou.

Deşi se părea că mijlocaşul va reveni cât de curând pe teren, Kait a avut o nouă problemă medicală şi a fost nevoie de o nouă operaţie. Anunţul a fost făcut de Rapid pe reţelele de socializare.

„Deși revenise la antrenamente, după o perioadă de absență din cauza unor probleme medicale, Käit a continuat să simtă dureri la aductorul drept. Astfel, mijlocașul nostru a fost trimis de urgență la o clinică specializată din Anglia, unde a fost operat cu succes.

Dacă totul decurge normal, Mattias va reveni pe teren în aproximativ 6 săptămâni”, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și