Închide meniul

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni! Ghinion teribil la echipa lui Şucu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2024, 9:30

Reclamă
Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni! Ghinion teribil la echipa lui Şucu

Victor Angelescu a răbufnit

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci / Hepta

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni. Mattias Kait nu s-a refăcut total şi a fost operat din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi se părea că mijlocaşul va reveni cât de curând pe teren, Kait a avut o nouă problemă medicală şi a fost nevoie de o nouă operaţie. Anunţul a fost făcut de Rapid pe reţelele de socializare.

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni

„Deși revenise la antrenamente, după o perioadă de absență din cauza unor probleme medicale, Käit a continuat să simtă dureri la aductorul drept. Astfel, mijlocașul nostru a fost trimis de urgență la o clinică specializată din Anglia, unde a fost operat cu succes.

Dacă totul decurge normal, Mattias va reveni pe teren în aproximativ 6 săptămâni”, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Reclamă

Daniel Niculae a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali, după U Cluj – FCSB 0-0

Daniel Niculae a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali, după meciul U Cluj – FCSB, scor 0-0, din etapa a 26-a a Ligii 1. Preşedintele Rapidului a reacţionat pe reţelele sociale şi a preluat modelul lui Dan Şucu.

FCSB s-a încurcat pentru a doua oară în ultimele trei etape şi le-a permis giuleştenilor să se apropie la 7 puncte. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi are victorii pe linie în 2024.

Fostul atacant al Rapidului a postat, pe Insta Story, în miez de noapte, o fotografie în care se văd mai mulţi paşi în zăpadă. „Venim…„, a fost mesajul care a însoţi imaginea. Dan Şucu a fost cel care l-a avertizat pe Gigi Becali imediat după victoria din derby-ul cu U Cluj, de etapa trecută.

Reclamă 4 / 0/3

Rapidul prinde tot mai mare viteză și îi spun doar atât domnului Gigi Becali: ‘Venim după voi! Venim după FCSB”, a declarat atunci Dan Şucu.

Mesajul a fost similar şi la finalul meciului cu Hermannstadt, de vineri.

(n.r: Prindeţi şi mai multă viteză acum?) Speranţele sunt întotdeauna de o viteză şi mai mare„, a spus milionarul de la conducerea Rapidului.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0

Echipa lui Elias Charalambous a pierdut două puncte uriaşe în deplasarea cu U Cluj, iar distanţa faţă de Rapid a scăzut la 7 puncte. Lupta la titlu „a luat foc” după remiza echipei lui Elias Charalamabous.

FCSB rămâne pe primul loc, dar diferenţa de puncte faţă de Rapid e doar de 7 puncte. Echipa lui Charalambous are 55 de puncte, în timp ce Rapid a ajuns la cota de 48 de puncte. Pe locul 3 este CFR Cluj, cu 45 de puncte. Dacă diferenţa ar rămâne aceasta până la finalul sezonului regular, FCSB ar intra în playoff cu uun avans de 4 puncte faţă de Rapid şi cu 5 faţă de CFR Cluj.

De precizat că în ultima etapă a sezonului regular se va disputa derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

1. FCSB – 55 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Farul – 40 de puncte
5. Universitatea Craiova – 39 de puncte
6. Petrolul – 35 de puncte
7. Hermannastatd – 34 de puncte
8. Universitatea Cluj – 34 de puncte
9. UTA – 34 de puncte
10. Sepsi – 33 de puncte
11. Oţelul – 31 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. FC Voluntari – 27 de puncte
14. Poli Iaşi – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 21 de puncte

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și