Închide meniul

Cristi Săpunaru îl propune pe Florinel Coman la națională, înainte de Rapid – FCSB: „Merită convocat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 19:28

Reclamă
Cristi Săpunaru îl propune pe Florinel Coman la națională, înainte de Rapid – FCSB: Merită convocat!”

Cristi Săpunaru îl propune pe Florinel Coman la națională, înainte de Rapid - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Cristi Săpunaru îl propune pe Florinel Coman la națională, înainte de Rapid – FCSB, partidă care contează pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1! Derby-ul dintre Rapid și FCSB este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon de Liga 1, Florinel Coman a dat patru goluri și tot atâtea pase decisive, în tricoul FCSB-ului.

Cristi Săpunaru îl propune pe Florinel Coman la națională, înainte de Rapid – FCSB

Fundașul Rapidului a avut cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, despre care spune că ar merita convocat la echipa națională.

Totodată, Săpunaru a declarat faptul că s-au calmat spiritele, în Giulești, după ce, la finalul meciului pierdut cu Universitatea Craiova, 1-3, suporterii alb-vișiniilor i-au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu.

„Este un meci important, pe care trebuie să-l câștigăm pentru noi și publicul nostru. A fost o săptămână grea, pentru că, până în prezent, nu avem rezultatele pe care ni le-am dorit. E un derby, pe care vrem să-l câștigăm.

Reclamă

Sunt în formă, o echipă bună, au rezultate bune în prezent, dar sperăm că se opresc aici toate. (n.r. Florinel Coman este cel mai periculos adversar?) Da, la ora actuală, cred că merită convocat la echipa națională. Și-a revenit. Trebuie să blocăm o echipă întreagă, nu un singur jucător.

Cred că s-au calmat spiritele și toți cei care vor fi în tribună, împreună cu noi, ne dorim victoria. Rapid este cea mai grea echipă din România la care poți să fi antrenor sau jucător. De la meciul de la Târgu Jiu nu ați mai auzit de mine pe nicăiari. Dacă o să fiu provocat, o să fiu atent.

FCSB este o echipă bună a campionatului, la care trebuie să avem grijă, să ne luăm măsuri de siguranță, dar trebuie să câștigăm meciul acesta, pentru că jucăm acasă. Nu înțeleg de ce ar trebui să fie o echipă de speriat”, a declarat Cristi Săpunaru, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea îl critică pe Adrian Mutu, după ce a acceptat să fie umilit de suporterii Rapidului

Fostul component al naționalei României consideră că Adrian Mutu a greșit în momentul în care a acceptat să stea în fața suporterilor, în timp ce aceștia îi cereau demisia.

„Interesantă mișcarea suporterilor Rapidului, l-am văzut pe Bocciu. A zis: «Nu mai mergem peste jucători, îi lăsăm să se concentreze». Cred că și-au dat seama că nu face bine această presiune suplimentară, din interior.

Au zis ca, în cazul unui eșec cu FCSB, să nu dea vina pe ei, că s-au dus peste jucători în cantonament. Este o mișcare inteligentă, până la urmă.

Nu-l înțeleg pe Adi Mutu… te duci să saluți galeria, dar nu stai să te umilească. Să stau zece minute cu capul în pământ, cu jucătorii, și să-mi ceară demisia.

Nu sunt de acord cu chestia asta! Discuți cu fanii, nu poți să nu te duci, dar dacă vezi că nu se poate discuta, nu stai.

Îmi lasă impresia că nu lui Mutu îi sunt adresate scandările din ultima vreme. Cred că undeva mai sus sunt îndreptate. Și la Daniel Niculae, și mai sus. Așa îmi lasă impresia ultimele mișcări”, a spus Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și