Închide meniul

Florin Prunea îl critică pe Adrian Mutu, după ce a acceptat să fie umilit de suporterii Rapidului: „Dacă vezi că nu se poate discuta, nu stai!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 16:28

Reclamă
Florin Prunea îl critică pe Adrian Mutu, după ce a acceptat să fie umilit de suporterii Rapidului: Dacă vezi că nu se poate discuta, nu stai!”

Adri

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Prunea îl critică pe Adrian Mutu, după ce a acceptat să fie umilit de suporterii Rapidului! Formația alb-vișinie a strâns șase meciuri consecutive fără victorie și se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, suporterii giuleșteni i-au cerut demisia lui Adrian Mutu, în momentul în care acesta a venit, împreună cu jucătorii, să salute galeria.

Florin Prunea îl critică pe Adrian Mutu, după ce a acceptat să fie umilit de suporterii Rapidului

Fostul component al naționalei României consideră că Adrian Mutu a greșit în momentul în care a acceptat să stea în fața suporterilor, în timp ce aceștia îi cereau demisia.

„Interesantă mișcarea suporterilor Rapidului, l-am văzut pe Bocciu. A zis: «Nu mai mergem peste jucători, îi lăsăm să se concentreze». Cred că și-au dat seama că nu face bine această presiune suplimentară, din interior.

Au zis ca, în cazul unui eșec cu FCSB, să nu dea vina pe ei, că s-au dus peste jucători în cantonament. Este o mișcare inteligentă, până la urmă.

Reclamă

Nu-l înțeleg pe Adi Mutu… te duci să saluți galeria, dar nu stai să te umilească. Să stau zece minute cu capul în pământ, cu jucătorii, și să-mi ceară demisia.

Nu sunt de acord cu chestia asta! Discuți cu fanii, nu poți să nu te duci, dar dacă vezi că nu se poate discuta, nu stai.

Îmi lasă impresia că nu lui Mutu îi sunt adresate scandările din ultima vreme. Cred că undeva mai sus sunt îndreptate. Și la Daniel Niculae, și mai sus. Așa îmi lasă impresia ultimele mișcări”, a declarat Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Acționarul Rapidului susține că președintele Daniel Niculae este cel care decide, în mare măsură, cine este antrenorul echipei alb-vișinii. Totodată, acesta a afirmat că îi acordă, în continuare, susținere lui Adrian Mutu.

„Nu cred că e cea mai dificilă perioadă. A fost o perioadă mai dificilă anul trecut, când n-am prins play-off-ul. Echipa n-a avut rezultate în ultimul timp, dar există astfel de momente în viața unei echipe.

Urmează un derby, sper să câștigăm. Legat de președintele Daniel Niculae, nu există nicio șansă să-l înlocuim. Mai mult, din cauza lui sunt în club. Nu se pune problema nici în viitorul apropiat, nici în cel îndepărtat.

Legat de Adi Mutu, avem un președinte care decide în mare parte cine e antrenorul. Îi acordăm tot creditul lui Adi, indiferent ce se va întâmpla în ultimele etape din play-off. Sperăm să ne revenim și să facem cât mai multe puncte.

Cred că mai avem șanse să prindem cupele europene. Pe locul 4, dacă va câștiga CFR Cupa.

Am plătit 1,5 milioane de euro pe transferuri, cred că suntem al doilea club în privința sumei cheltuite. Deja am pornit campania de transferuri, suntem în discuții cu niște jucători”, a spus Victor Angelescu, pentru sursa citată.

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, acasă, pe FCSB. Meciul este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și