Închide meniul

Cristi Săpunaru, incert pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Lovitură primită de Cristiano Bergodi

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 16:28

Reclamă
Cristi Săpunaru, incert pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Lovitură primită de Cristiano Bergodi

Cristi Săpunaru, incert pentru derby-ul Universitatea Craiova - Rapid

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci / Profimedia

Căpitanul din echipa lui Cristiano Bergodi, Cristi Săpunaru, este incert pentru derby-ul dintre Universitatea Craiova și Rapid. Veteranul din apărarea giuleștenilor ar fi acuzat probleme cu câteva ore înainte de startul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Universitatea Craiova și Rapid va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 21:00. Partida din Bănie contează pentru etapa cu numărul 2 a playoff-ului din Liga 1.

Cristi Săpunaru, incert pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Cristi Săpunaru a acuzat dureri la un tendon, iar staff-ul medicat al echipei din Giulești nu a dorit să îl forțeze.

Astfel, Cristiano Bergodi va trebui să găsească rapid o soluție pentru apărarea echipei sale. Pentru a-l înlocui pe veteran, tehnicianul din Italia ar putea conta pe Iulian Cristea sau pe Dragoș Grigore.

De asemenea, și Ivaylo Petev are probleme de lot înainte de această partidă. La Universitatea Craiova nu vor juca Bancu și Screciu, ambii fiind accidentați.

Reclamă

Cum ar putea arăta Rapid la derby-ul cu Universitatea Craiova:

Rapid: Aioani – Braun, Cristea/Grigore, P. Iacob, Bădescu – Hromada, Al. Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani, Krasniqi

Dan Şucu, apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului

Dan Şucu a avut o apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului, în momentul plecării la Craiova. Şucu şi Angelescu au mers cu autocare, alături de ultraşii Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a apărut îmbrăcat în trening şi cu o eşarfă a Rapidului, în timp ce Victor Angelescu a preferat să se îmbrace în jeanşi. Cei doi conducători de la Rapid şi sunt gata să cânte cot la cot cu suporterii la derby-ul cu Universitatea Craiova. Alături de cei doi a venit şi fostul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu. (VEZI AICI IMAGINI CU DAN ŞUCU ŞI VICTOR ANGELESCU)

În lipsa lui Bocciu, care este arestat, Gigi Corsicanu a fost cel care a condus galeria în deplasarea de la Craiova. Dan Şucu şi Victor Angelescu au mers şi ei alături de fani. Dan Şucu a vorbit înaintea plecării spre Craiova. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că a învăţat cântecele.

„Ne-am pregătit. Sper să fie și băieții pregătiți. Mă gândeam acum că, dacă-i spuneam cuiva acum doi ani de zile că mergem la Craiova și vrem să ne întoarcem victorioși, m-ar fi luat peste picior. Acum, avem șansele noastre. Cum e în peluză, cum se vede în peluză. Eu sunt soldat neinstruit. Am învățat cântecele.

Suporterii m-au invitat, eu ce să zic? M-am bucurat de invitație și sper să ne întoarcem fericiți. La 60 de ani, parcă n-ai face din așa ceva o tradiție, dar poate o fac copiii mei”, a spus Dan Şucu la plecarea spre Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și