Închide meniul

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB – Rapid: „Acolo ştim cine e antrenor!” Căpitanul Rapidului are coşmaruri şi acum cu „Cazul Bricheta”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2022, 17:31

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB – Rapid: „Acolo ştim cine e antrenor! Căpitanul Rapidului are coşmaruri şi acum cu „Cazul Bricheta

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB - Rapid

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid /SPORT PICTURES

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB – Rapid. Căpitanul Rapidului s-a folosit de implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei şi şi-a ironizat rivalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a spus că derby-ul de care nu mai vrea să îşi aducă aminte este cel cu „Cazul Bricheta”.

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB – Rapid

„Nu cred că antrenorul joacă în teren. Iar acolo ştim cine e antrenor. E un derby, iar în derby nu există favorită. Noi ne-am făcut treaba până acum şi obiectivul nostru e să ajungem în playoff. 

Mă interesează ca Rapid Bucureşti să câştige acest meci, nu mă pasionează să dau eu goluri. Am fost cu el la licenţa B. îl ştiu foarte bine pe Pintilii, am fost colegi. Îi doresc succes, dar după meciul cu noi. Nu contează ce au făcut în Europa, campionatul e diferit faţă de Europa. Sper ca la final să ne bucurăm. Nu am auzit despre confruntarea asta de la tribuna a doua. Nu ştiu despre ce e vorba. Eu sper să nu apară incidente, să fie un derby frumos. Să îşi susţină echipa favorită.

Dacă vor fi mulţi rapidişti la tribuna a doua, nu văd de ce să fie incidente. Există poliţie, jandarmerie. Au primit cât au putut să primească. Şi noi am primit 2.500 de bilete, vedem dacă vor fi mai mulţi rapidişti. Acel 5-1 pe Giuleşti (n.r. – cel mai frumos derby). Cred că am spus de 30 de ori că e cazul Bricheta (n.r. – cel mai urât derby)”, a spus Cristi Săpunaru înainte de FCSB – Rapid.

Reclamă

Mihai Pintilii, mesaj de luptă înainte de FCSB – Rapid: „În derby-uri se egalează tot”

Mihai Pintilii a transmis un mesaj de luptă, înainte de confruntarea „de foc” dintre FCSB și Rapid. Antrenorul interimar al roș-albaștrilor susține că în derby-uri nu contează poziția din clasament, și nu există o favorită clară. Meciul va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

CSB se va duela cu Rapid, în derby-ul ce ține capul de afiș al etapei a 17-a din Liga 1. După demisia lui Nicolae Dică, de la finalul rundei precedente, Mihai Pintilii va sta pe bancă la confruntarea cu giuleștenii, așa cum a făcut-o și la ultimul meci din Conference League.

Într-un cuvânt, derby-ul campionatului, singurul care a rămas. Cred că e cel mai important meci al nostru și cel mai frumos. Sper să le facem o bucurie suporterilor și să câștigăm acest meci. (N.r. – Cum e să stai pe bancă la acest meci?) Greu, e greu să stai pe bancă și acum, și la meciul trecut, și când am jucat cu Slovan. Chiar nu mă așteptam, dar asta fiind situația, sunt aici să ajut clubul și sper să treacă cât mai repede perioada asta.

Reclamă 4 / 0/3

Simt echipa alături de mine, grupul îl simt bine. Ei trebuie să demonstreze asta în teren, nu trebuie să îi simt aproape de mine. Ei trebuie să ducă echipa asta spre victorie, să câștigăm meciurile, asta e cel mai important. Nu îmi doresc să mă iubească. M-aș bucura mult mai mult dacă am câștiga meciurile și pe mine să mă înjure. Cred că atunci ar fi satisfacția mai mare, pentru că atunci e liniște la echipă și totul e bine și frumos.

Cred că orice echipă se bucură să ne prindă printr-o perioadă mai proastă. (N.r. – E favorită Rapid?) Normal, din pricina locului din clasament. Dar în derby-uri niciodată nu contează chestia asta. În derby-uri se egalează tot. (N.r. – Se luptă la titlu Rapid?) Dacă sunt acolo, clar. Cine intră în play-off, se bate la titlu.

(N.r. – Despre Adrian Mutu) Am jucat cu el și la echipa națională. Pentru mine e un fost coleg, un antrenor bun, o să îi strâng mâna, o să îl felicit, simplu. (N.r. – Vei aborda altă tactică la meciul cu Rapid?) Nu, într-un derby nici nu trebuie să ai antrenor. Aici ține totul de tine și de suporteri. Vom vedea mâine, în funcție și de cum se simt jucătorii. Au jucat acum 3 zile un meci greu, au alergat destul de mult. Probleme am avut în apărare de când am început, e problema noastră cea mai importantă. Toată lumea e responsabilă și toți suntem vinovați pentru că primim goluri”, a declarat Mihai Pintilii, în conferința de presă premergătoare duelului dintre FCSB și Rapid.

Recomandări
  • Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB – Rapid
  • Ce a spus despre Pintilii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari Vezi toate știrile
Citește și