Închide meniul

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica! ”Eu nu mi-am bătut niciodată un suporter al meu. Mai bine lasă capul jos”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2022, 8:42

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica! ”Eu nu mi-am bătut niciodată un suporter al meu. Mai bine lasă capul jos”

Cristi Săpunaru, primele declaraţii după Rapid - CFR Cluj

Cristi Săpunaru, în tricoul Rapidului / Hepta

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB a spus că doar sedat poate fi oprit. Căpitanul Rapidului i-a adus aminte lui Meme de momentul în care acesta a lovit un sporter al Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2005, la un Steaua – CFR disputat pe Ghencea, un suporter al roș-albaștrilor i-a criticat minute în șir pe jucători, iar Stoica l-a lovit cu pumnul în față pe acesta, gest greu de imaginat pentru un oficial.

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica

”Cine, valetul de la Palat, nu? Eu nu vorbesc cu valeții, dacă vrea cineva din cadrul clubului să vorbească cu mine, un jucător, da. Eu nu mi-am bătut niciodată un suporter al meu și nici n-o să fac chestia asta. Mai bine lasă capul jos.

Am înțeles că domnul Răducioiu a zis că eu sunt căpitan și că trebuie să îi îndemn la calm. Păi ce să le zic? `Stați liniștiți, să dea cu apă pe voi, stați, băi, să vă scuipe? Stați să vă dea cu sticla în cap?`”, a spus Săpunaru după meci.

Rapid îl apără pe Cristi Săpunaru după bătaia de la meciul cu FC U Craiova 1948

Rapid a emis un comunicat oficial după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948. Giuleștenii îl apără pe Cristi Săpunaru și aruncă vina pe clubul lui Adrian Mititelu.

Reclamă

„SIGURANȚA ESTE PE PRIMUL LOC
Clubul FC Rapid a primit cu îngrijorare vestea despre incidentele petrecute imediat după terminarea partidei de la Târgu Jiu, în zona tunelului de acces spre vestiarele echipelor.

Faptul că o persoană străină, care nu avea niciun drept să se afle în acea zonă a stadionului, a putut nu doar să se apropie de jucătorii noștri, dar a și iscat un conflict fizic cu aceștia, denotă deficiențe grave de organizare din partea clubului gazdă.

Potrivit Art. 59 alin. 5 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), accesul în zona vestiarelor este limitat exclusiv arbitrilor, observatorilor, persoanelor înscrise în raportul de arbitraj (jucători, antrenori, etc.) și agenților de pază.

Reclamă 4 / 0/3

Prin urmare, deși numărul persoanelor care ar fi trebuit să se afle în acea zonă este unul limitat, imaginile apărute în mass-media aduc mai mult cu o nuntă sau un botez. Tot din aceste imagini, se poate observa că persoana care l-a agresat pe căpitanul echipei, Cristian Săpunaru nu poartă niciun ecuson ori alte însemne ale clubului organizator.

Astfel, este firesc ca liderul și căpitanul echipei să încerce să își apere colegii de astfel de agresiuni, venite din partea unor persoane cu intenții necunoscute și imprevizibile.

Indiferent de miza din teren, siguranța jucătorilor și a staff-ului în interiorul stadionului trebuie să rămână, exact cum o impun și regulamentele din domeniu, obligația clubului gazdă.

Regulamentele impun sancțiuni pentru neîndeplinirea acestei obligații, astfel încât ne așteptăm ca aceste sancțiuni să fie impuse în scurt timp.

În același timp, dorim să ne asigurăm toți adversarii că, în Giulești, siguranța acestora va fi întotdeauna la fel de importantă ca siguranța jucătorilor noștri„, se arată în comunicatul emis de Rapid.

Cristi Săpunaru a sărit la bătaie după meci

Conform unor imagini apărute, Săpunaru a înjurat şi a avut un comportament violent. Conform unor surse Antena Sport, Cristi Săpunaru a fost acuzat că ar fi scuipat copilul suporterului celor de la FC U Craiova 1948.

Conform jurnalistului Silviu Samuilă, Săpunaru s-ar fi bătut cu celebrul suporter „Poştaşu”. „Înțeleg că și-ar fi împărțit pumni cei de acolo. A fost între Săpunaru și Poștașu, suporterul celor de la Craiova. Asta îmi transmit colegii”, a spus acesta la orangesport.ro.

Reclamă

Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

În puţinul timp rămas până la fluierul final, jucătorii au acuzat unele probleme de respiraţie. Căpitanul celor dela Rapid a avut un duel aprins cu jandarmii. Până la urmă, spiritele s-au calmat iar la final cele două formaţii au cântat alături de galerie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și