Închide meniul

Cristi Săpunaru, război total cu Mihai Stoica, după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova: „Nu vorbesc cu valeții de la Palat!” / „Doar tranchilizat putea fi oprit!”

Reclamă

Publicat: 11 septembrie 2022, 3:16 / Actualizat: 11 septembrie 2022, 4:28

Cristi Săpunaru, război total cu Mihai Stoica, după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova: „Nu vorbesc cu valeții de la Palat! / „Doar tranchilizat putea fi oprit!

Cristi Săpunaru a deschis scorul în Rapid - CFR Cluj

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci pentru Rapid/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Săpunaru, război total cu Mihai Stoica, după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova. Căpitanul Rapidului i-a răspuns lui Mihai Stoica, cel care a spus că doar „tranchilizat putea fi oprit”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a spus propria versiune despre scandalul monstru de la finalul derby-ului FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0.

Cristi Săpunaru, război total cu Mihai Stoica, după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova

Cristi Săpunaru a explicat cum s-a ajuns la scandalul uriaș de la finalul partidei cu FC U Craiova, atunci când căpitanul Rapidului a sărit la bătaie. Mai mult, Săpunaru și-a cerut scuze Jandarmeriei după insultele de la finalul derby-ului.

În primul rând vreau să îmi cer scuze jandarmeriei pentru că am crezut că ei au dat cu spray-uri. Nu au fost ei, au fost stewarzii care au dat cu spray-uri și din cauza lor nu am putut să jucăm din  minutul 84 până în minutul 90. În al doilea rând. Am văzut că sunt mulți doritori de scandal care vor să mă denigreze. Haideți să vă explic și eu varianta noastră. E numai varianta lor. Vă spun ce s-a întâmplat. Am stat cu galeria noastră, am cântat cu galeria noastră. Am venit spre vestiare. Spre vestiare la tunel, unde ar trebui să fie un tunel să intre jucătorii, era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu. Nu pot să îi spun numele că nu mă interesează. A aruncat cu apă pe noi, a aruncat cu sticle pe noi, a aruncat cu țigări pe noi. Eu de aia m-am enervat.

Nu am avut nicio treabă cu jucătorii sau cu oficialii Craiovei, așa cum spune domnul Mititelu. M-am întors pe teren, că am vrut să mă cert cu el… Când m-am întors pe teren, a apărut o persoană care nu știu cine este, fără ecuson. Acum, sincer, poate să aibă un cuțit în mână și mi-l bagă în piept. Cine plătește pentru asta? Plânge familia acasă. Cine plătește? Că noi sunt vandali, suntem noi nebuni. Atunci când o să vină domnul Mititelu pe Giulești, o să vin și eu cu 20 de prieteni și să stea el pe tunel. E normal așa ceva? La tunel nu a stat niciun steward.

Reclamă

Ei s-au ocupat de galeria noastră. Același lucru s-a întâmplat și la pauză: scuipați, apă peste noi, înjurături. Cei care spun la televizor că sunt eu nebun și am probleme, mai ales valetul de la Palat. Eu nu vorbesc cu valeții, nu pot să le răspund valeților pentru că nu sunt de teapa mea. Să își vadă de treaba lor. Filmarea care s-a dat la televizor e o minciună. Eu nu am dat în el, nu am nicio treabă cu el. Nu am dat în nimeni. Sută la sută am fost provocați tot meciul„, a fost discursul devastator al lui Cristi Săpunaru.

Mihai Stoica l-a atacat pe Cristi Săpunaru

Mihai Stoica l-a atacat dur pe Cristi Săpunaru, după scandalul monstru de la finalul derby-ului cu FC U Craiova 1948. Managerul general al FCSB a spus că Săpunaru putea fi oprit doar dacă era tranchilizat.

Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi, când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave.

Doar tranchilizat pare că poate fi oprit aici. Sunt sigur că nu se vor lua măsuri. Episoadele acestea le-am văzut și în Giulești și ce s-a întâmplat? Au fost doar 2 sau 3 etape de suspendare și atât”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și