Închide meniul

Cristi Săpunaru, mesaj războinic după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „Vom fi ‘care pe care’. Vă promit asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2022, 23:09

Cristi Săpunaru, mesaj războinic după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „Vom fi care pe care. Vă promit asta!

Cristi Săpunaru, mesaj războinic

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristi Săpunaru, mesaj războinic după Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Căpitanul Rapidului anunţă că echipa sa va fi una greu de bătut în playoff. Rapid a rămas pe locul 2 în Liga 1, după remiza cu oltenii lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru nu a trecut peste derby-ul cu FCSB, despre care a spus că le-a turnat plumb în picioare.

Cristi Săpunaru, mesaj războinic după Rapid – Universitatea Craiova 2-2

Am făcut două greşeli colective, le-am oferit acest avantaj de două goluri. A trebuit să alergăm după egalare. Atmosferă ca aici nu găseşti nicăieri în România. Puteam să şi câştigăm acest meci. Cred că am luptat 90 de minute, chiar dacă am fost conduşi. Trebuia să câştigăm. Poate nebunia asta de început de meciuri şi greşim. Nu ştiu cât de vine această pauză, vedem când ne întoarcem.

Trebuie să ne revenim psihic pentru că acel meci cu FCSB ne-a cam turnat plumb în picioare. Obiectivul nostru este playoff-ul. Nu aveam cum să jucăm. A fost un jucător valoros al României. Îmi doresc să facă ceva cu fotbalul acesta din România şi să scoatem capul în Europa. Vom fi care pe care în playoff. Vă promit eu asta!„, a spus Cristi Săpunaru la digisport.ro, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2.

Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Spectacol total în Giuleşti

Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Derby-ul din etapa a 18-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. A fost nebunie totală în Giuleşti, marcându-se trei goluri, în primele 24 de minute. Rapid a reuşit să revină spetaculos în partida cu Universitatea Craiova. Giuleştenii s-au văzut conduşi cu 2-0, încă din minutul 19, după golurile marcate de Alexandru Creţu şi Ştefan Baiaram.

Reclamă

Alexandru Creţu a deschis scorul repede în meci. Fundaşul oltenilor a marcat încă din minutul 5, din pasa perfectă a lui Rivaldinho. Ulterior, Ştefan Baiaram a majorat diferenţa pentru trupa lui Mirel Rădoi, în minutul 19, din pasa aceluiaşi Rivaldinho.

Cinci minute mai tărziu, Alexandru Albu a redus din diferenţă, cu un gol reuşit din fază fixă. În repriza secundă, giuleştenii s-au aruncat în atac, şi au reuşit să egaleze în minutul 72, prin Marko Dugandzic.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și