Închide meniul

Cristi Săpunaru, o nouă ieșire nervoasă: „Îi dau numărul să o întrebe pe soție!” Critici și pentru Edi Iordănescu: „Meritau și alți jucători la națională!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 0:12

Cristi Săpunaru, o nouă ieșire nervoasă: „Îi dau numărul să o întrebe pe soție! Critici și pentru Edi Iordănescu: „Meritau și alți jucători la națională!

Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid / Profimedia

Cristi Săpunaru a avut o nouă ieșire nervoasă. Căpitanul Rapidului a răbufnit după victoria cu CS Mioveni, scor 2-1. A criticat și selecția lui Edi Iordănescu la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru s-a enervat după ce în spațiul public s-a scris că ar petrecut până în zorii dimineții chiar înainte de meciul cu CS Mioveni. Jucătorul de 38 de ani a negat vehement informațiile.

Cristi Săpunaru, o nouă ieșire nervoasă

S-a încheiat discuția cu ce s-a întâmplat la Craiova. Vreau să adaug că s-a scris că am petrecut până la cinci dimineața la ziua lui Gigi Corsicanu. Eu am stat până la 23:30. Cine a scris articolul, îi dau numărul soției, să o întrebe pe ea la ce oră am ajuns acasă. Este o bătaie de joc!”, a spus Săpunaru, conform digisport.ro. 

Săpunaru a criticat și selecția lui Edi Iordănescu de la echipa națională. Veteranul rapidist crede că ar fi trebuit să fie chemați la lot mai mulți fotbaliști din Giulești.

„Ca suporter iubesc echipa națională, doar că cred că meritau și alți jucători la națională. Inclusiv de la națională. Nu am nimic cu Edi, e prietenul meu. (n.r. – Gabi Tamaș merită la națională?) Pe loc e Petrolul? Pe loc de play-off, de când a venit el s-a schimbat totul în bine, nu trebuie să mai răspund”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Reclamă

Galeria Rapidului, coregrafie superbă pentru Cristi Săpunaru

Suporterii alb-vișinii, care îl consideră nevinovat pe fundaș, au făcut „scut” în jurul căpitanului lor după incidentele de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948, de la Târgu Jiu, din etapa precedentă a Ligii 1.

Galeria giuleșteană a afișat un banner uriaș cu mesajul „Săpunaru, mândria noastră”. Totodată, în peluza nord au apărut zeci de pancarte cu numele și chipul căpitanului Rapidului.

În semn de recunoștință pentru gestul lor, Săpunaru le-a mulțumit fanilor în timpul meciului și i-a aplaudat preț de câteva secunde.

Reclamă 4 / 0/3

„Ați văzut ce înseamnă Giuleștiul. A fost un meci greu. Suporterii ne-au ajutat să câștigăm. Le dedicăm victoria în totalitate. Problema a fost că nu am înscris mai repede. Obiectivul nostru a fost să câștigăm, nu la 4-5 goluri, la un singur gol. Ne-am atins obiectivul, nu contează pe ce loc suntem”, a încheiat Săpunaru.

Antonio Sefer: „La noi nu se mai bea bere!”

Antonio Sefer a dezvăluit după meci că giuleștenii sărbătoresc cu măsură victoriile din campionat.

„Știam că la un moment dat o să marcăm pentru că avem jucători cu calități și avem încredere unii în ceilalți. Nu trebuie să facem înmormântare după înfrângere și nuntă după victorie. Acest lucru ne-a afectat deoarece alături de Mister suntem mult mai puternici. Dar apoi a ieșit din spital, a revenit lângă noi și ne-a spus că nu este o problemă că am pierdut, că trebuie să fim mai calmi și să gestionăm mai bine situațiile. La finalul campionatului, dacă vom fi acolo sus, cu siguranță vom face o petrecere”, a spus și Antonio Sefer.

Recomandări
  • Cristi Săpunaru, o nouă ieșire nervoasă
  • Critici și pentru Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și