Închide meniul

Cristi Săpunaru, reacţie categorică despre situaţia Rapidului: „Falimentul i-a făcut un bine!”

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 14:05

Reclamă
Cristi Săpunaru, reacţie categorică despre situaţia Rapidului: „Falimentul i-a făcut un bine!

Cristi Săpunaru, reacţie tranşantă despre situaţia Rapidului

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Cristi Săpunaru a avut o reacţie categorică despre situaţia Rapidului. Căpitanul giuleştenilor este de părere că intrarea în faliment a ajutat clubul de sub Grant, care în prezent are o finanţare sănătoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este condusă de acţionarul majorita Dan Şucu, şi de cel minoritar, Victor Angelescu. Cei doi au făcut investiţii serioase la clubul giuleştean, şi plăteasc încă datorii către jucători care au evoluat la echipă în urmă cu mai mulţi ani.

Cristi Săpunaru, reacţie categorică despre situaţia Rapidului

Cristi Săpunaru a declarat că falimentul a reprezentat un bine pentru Rapid, în condiţiile în care echipa era chinuită de datorii de milioane de euro. Căpitanul giuleştenilor susţine că echipa a făcut un progres remarcabil în ultimii ani, şi a mers doar un trend ascendent.

De asemenea, Săpunaru a mai declarat că în jurul echipei din Giuleşti, fanii creează o emulaţie de nedescris, şi încurajează echipa din primul şi până în ultimul minut al meciurilor.

Dacă e să luăm totul de la zero, mereu Rapid a mers în sus, niciodată nu s-a oprit. E normal ca suporterii să își dorească să câștigi ceva. Au fost lângă echipă atâția ani, anii grei, mulți nu mai credeau. Falimentul i-a făcut un bine Rapidului. Rapid plătește datorii pentru jucători de acum 12-13 ani. Nu știu cum, dacă Rapid intrat în faliment și a devenit altă societate.

Reclamă

E normal ca suporterul și omul care vine la stadion să vrea performanță. La Rapid e o emulație de nedescris. Dacă joci spectaculos pe Giulești și dai tot ce ai mai buni, am văzut la final de meciuri. Rapidistul nu o să spună nimic. Dacă pierzi nejucând și arăți penibil, nu poate să te țină în brațe”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru fanatik.ro.

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal. Căpitanul celor de la Rapid a tratat un subiect sensibil și a dezvăluit care va fi momentul în care își va înceta activitatea de jucător.

Căpitanul echipei antrenate de Cristiano Bergodi a dezvăluit că, până în momentul de față, nu s-a gândit la retragerea din fotbal. Acesta a menționat că se va retrage în momentul în care nu va mai simți emoția unei partide, atunci când se va afla în autocar, în drum spre meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta am învățat de mici. Eu sunt de părere că, în ziua meciului, când ești în autocar și nu ai emoția aia de meci și nu ai simțul ăla de meci, te duci în vestiar, agăți ghetele în cui. 100% o să fac asta, cred că e corect față de colegi, față de suporteri, de familie, de club. Când nu mai simt răutate, dorința, mă las. Când ajungi la 32 de ani, spun toți să te lași.

Tu, cum te simți tu, cum te văd colegii tăi, când simți că poți și îți dorești, vrei să faci ceva alături de echipa, nu ai cum să te lași. La mine nu s-a strigat pe Giulești, sunt singurul jucător care nu a fost înjurat în Giulești. Suporterii sub dreptul să critice orice jucător, dar să fie alături de echipă 90 de minute”, a spus Săpunaru, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și