Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB? „Vreau să merg secund!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 12 ianuarie 2023, 20:55 / Actualizat: 13 martie 2023, 21:40

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB? Vreau să merg secund!”

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB?

Cristi Tănase și Mihai Pintilii/hepta

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB? Fostul fotbalist al FCSB-ului a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre cum vede viitorul, după ce își va încheia cariera de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase (35 de ani) este liber de contract, după ce, în vara lui 2022, s-a despărțit de FC Argeș. Acesta a pus umărul la prima calificare, în play-off-ul Ligii 1, a formației piteștene, din sezonul 2021/2022.

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB?

Cristi Tănase deține carnetul de antrenor, iar următorul pas este să obțină Licența B. Acesta susține că se gândește ca, în viitor, să activeze ca antrenor secund la un club de fotbal.

„Eu am carnetul de antrenor. Acum, următorul pas, e Licența B. Oricum, în momentul de față, eu nu vreau să antrenez. Vreau să merg pe undeva secund. Important este să fii sănătos și atâta.

(n.r. te gândești să o iei pe urmele lui Pintilii?) Sincer, la câți antrenori au plecat de la club și mi-au zis că mă iau cu ei… nu mai cred nimic. Așa… ca să fac o glumă (n.r. râde)”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Cristi Tănase se gândește la retragere

Fostul triplu campion cu FCSB a dezvăluit faptul că, după ce s-a despărțit de FC Argeș, s-a aflat în discuții cu cei de la Concordia Chiajna, însă, într-un final, a decis să refuze oferta, deoarece nu-și dorește să evolueze în Liga 2.

Totodată, Tănase spune că se gândește serios să-și încheie cariera de fotbalist.

„Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau.

Reclamă 4 / 0/3

Și știi cum e… trece timpul. Nu știu dacă mai pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe.

Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel; nu are rost”, a mai spus Cristi Tănase, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și