Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB? „Vreau să merg secund!”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 ianuarie 2023, 20:55 / Actualizat: 13 martie 2023, 21:40

Reclamă
Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB? Vreau să merg secund!”

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB?

Cristi Tănase și Mihai Pintilii/hepta

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB? Fostul fotbalist al FCSB-ului a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre cum vede viitorul, după ce își va încheia cariera de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase (35 de ani) este liber de contract, după ce, în vara lui 2022, s-a despărțit de FC Argeș. Acesta a pus umărul la prima calificare, în play-off-ul Ligii 1, a formației piteștene, din sezonul 2021/2022.

Cristi Tănase, pe urmele lui Mihai Pintilii la FCSB?

Cristi Tănase deține carnetul de antrenor, iar următorul pas este să obțină Licența B. Acesta susține că se gândește ca, în viitor, să activeze ca antrenor secund la un club de fotbal.

„Eu am carnetul de antrenor. Acum, următorul pas, e Licența B. Oricum, în momentul de față, eu nu vreau să antrenez. Vreau să merg pe undeva secund. Important este să fii sănătos și atâta.

(n.r. te gândești să o iei pe urmele lui Pintilii?) Sincer, la câți antrenori au plecat de la club și mi-au zis că mă iau cu ei… nu mai cred nimic. Așa… ca să fac o glumă (n.r. râde)”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Cristi Tănase se gândește la retragere

Fostul triplu campion cu FCSB a dezvăluit faptul că, după ce s-a despărțit de FC Argeș, s-a aflat în discuții cu cei de la Concordia Chiajna, însă, într-un final, a decis să refuze oferta, deoarece nu-și dorește să evolueze în Liga 2.

Totodată, Tănase spune că se gândește serios să-și încheie cariera de fotbalist.

„Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau.

Reclamă 4 / 0/3

Și știi cum e… trece timpul. Nu știu dacă mai pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe.

Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel; nu are rost”, a mai spus Cristi Tănase, pentru Antena Sport.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și