Închide meniul

Cristian Munteanu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce milionarul i-a numit „sclavi” pe cei de la Oţelul

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2023, 14:12

Reclamă
Cristian Munteanu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce milionarul i-a numit „sclavi pe cei de la Oţelul

George Becali, the owner of the Romanian soccer team FCSB, announces that this is the last press conference he will ever hold, that he is retiring from football and wants to sell the team, unhappy with the way was refereed his team's last match and about the way the Romanian Football Federation manages Romanian football, saying "I can not fight with all the tyranny in Romania, I can not fight, especially as they have the state powers, which are, I fought I did jail, I give glory to the Lord that I did only so much that I did not realize what I got myself into, I went into the fire as a fool, of' goodbye, I withdrew, I no longer have business with them" during a press conference held in his palace in Bucharest. George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023,Image: 771643179, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Cristian Munteanu i-a dat replica lui Gigi Becali. Managerul general al lui Oţelul Galaţi a reacţionat la declaraţia lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce propunerea lui ca regula U21 să fie scoasă, Gigi Becali a izbucnit la adresa mai multor cluburi şi finanţatori, numindu-i „sclavi” pe cei care s-au opus iniţiativei sale. Gigi Becali i-a catalogat drept „sclavi” şi pe cei de la Oţelul Galaţi.

Cristian Munteanu i-a dat replica lui Gigi Becali

Nu! (n.r.: nu l-a deranjat că i-a numit „sclavi”) Toată lumea îl știe pe Gigi Becali. Eu apreciez oamenii care investesc în fotbal, iar el este unul dintre ei. Nu ai cum să fii supărat pe un om care vine cu bani de acasă și finanțează o echipă de fotbal. Rotaru, Becali, Varga mențin acest sport pe linia de plutire”, a declarat Cristian Munteanu pentru gsp.ro.

Cristi Munteanu a precizat că Gigi Becali nu i-a contactat pe cei de la Oţelul înainte ca iniţiativa lui să fie supusă la vot.

Nu (n.r.: nu i-a contactat Gigi Becali). S-a aflat acolo, cu 5 minute înainte. Nici nu poți să votezi așa, pe repede-înainte. Dar, repet, eu sunt cu tinerii cărora trebuie să le dai o șansă. La Liga 3 ai o vârstă, la Liga 2 ai o vârstă, la Liga 1 la fel. E clar că și FRF a luat în calcul să ajute loturile naționale și implicit fotbalul românesc. În momentul în care tu ai bani și-ți permiți să iei ce e mai bun, pot apărea 1-2 jucători, dar altfel trebuie să investești în Centrul de Copii și juniori, pentru că ăsta e viitorul”, a mai declarat acesta pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB: „Puteam să pierdem trei jucători! E ceva deosebit pentru ei!”

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor este convins că meciul de la Galați va fi unul dur, deoarece trupa lui Dorinel Munteanu este una agresivă, care va da totul pentru a obține cele trei puncte.

Oțelul – FCSB, duelul din etapa a treia a Ligii 1, va fi în această seară, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica a prefațat duelul dintre FCSB și Oțelul și a ajuns la concluzia că meciul va fi unul strâns. MM susține că pentru gălățeni, duelul cu roș-albaștrii este unul special, motiv pentru care se așteaptă la un meci agresiv.

Reclamă

Am întâlnit agresivitatea lor la un amical

De asemenea, managerul general de la FCSB a amintit de o partidă amicală pe care roș-albaștrii au disputat-o cu Oțelul, partidă în care trei jucători ai lui Elias Charalambous au fost aproape de accidentare din cauza intensității cu care gălățenii au abordat jocul.

Este complicat din foarte multe puncte de vedere, întâlnim o echipă foarte agresivă, care până acum a jucat două meciuri. În meciul cu UTA nu a câștigat din cauza unui ghinion teribil, iar meciul de la Craiova, chiar dacă să spunem că ar fi meritat Craiova, mă gândesc la ce ocazie monumentală au avut pe final. Sunt gălățean și știu ce vorbesc, meciurile cu Steaua (n.r. FCSB) reprezintă ceva deosebit pentru gălățeni. Avem și un jucător care probabil nu o să poată evolua, sperăm să poată fi recuperat până la meciul de joi, nu întrebați cine, nu o să spun.

Am întâlnit agresivitatea celor de la Galați într-un amical, propus de noi, că m-am bucurat că Oțelul a promovat și am zis să facem un cadou gălățenilor, era să pierdem trei jucători la meciul ăla. Nu aș vrea să reiau discursul avut înainte de meciul cu Rapid, va fi un joc la limita regulamentului probabil”, a declarat Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

La meciul dintre Oțelul și FCSB, toate biletele puse în vânzare au fost vândute, astfel că pe roș-albaștrii îi așteaptă un „infern” la Galați.

Un titular de la FCSB ratează meciul cu Oţelul Galaţi

Un titular de la FCSB ratează meciul cu Oţelul şi este incert pentru returul cu CSKA 1948 Sofia. Chiar şi Mihai Stoica a vorbit despre faptul că un titular riscă să nu joace în returul cu CSKA 1948 Sofia, însă nu i-a dat numele. FCSB s-a impus la limită în partida tur din Bulgaria, prin golul marcat de Florinel Coman.

Conform surselor AS.ro, Risto Radunovic este titularul care are probleme medicale şi ratează sigur partida cu Oţelul Galaţi. Mai mult, prezenţa fundaşului stânga al roş-albaştrilor este incertă şi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Chiar Mihai Stoica a vorbit despre situaţia jucătorului, căruia nu i-a dat însă numele. „Sperăm să îl recuperăm până joi„, a spus Mihai Stoica.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și