Închide meniul

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB: „Puteam să pierdem trei jucători! E ceva deosebit pentru ei!”

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 10:36

Reclamă
Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB: Puteam să pierdem trei jucători! E ceva deosebit pentru ei!”

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul - FCSB

Mihai Stoica, pe margine la un meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor este convins că meciul de la Galați va fi unul dur, deoarece trupa lui Dorinel Munteanu este una agresivă, care va da totul pentru a obține cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul – FCSB, duelul din etapa a treia a Ligii 1, va fi în această seară, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB

Mihai Stoica a prefațat duelul dintre FCSB și Oțelul și a ajuns la concluzia că meciul va fi unul strâns. MM susține că pentru gălățeni, duelul cu roș-albaștrii este unul special, motiv pentru care se așteaptă la un meci agresiv.

De asemenea, managerul general de la FCSB a amintit de o partidă amicală pe care roș-albaștrii au disputat-o cu Oțelul, partidă în care trei jucători ai lui Elias Charalambous au fost aproape de accidentare din cauza intensității cu care gălățenii au abordat jocul.

Este complicat din foarte multe puncte de vedere, întâlnim o echipă foarte agresivă, care până acum a jucat două meciuri. În meciul cu UTA nu a câștigat din cauza unui ghinion teribil, iar meciul de la Craiova, chiar dacă să spunem că ar fi meritat Craiova, mă gândesc la ce ocazie monumentală au avut pe final. Sunt gălățean și știu ce vorbesc, meciurile cu Steaua (n.r. FCSB) reprezintă ceva deosebit pentru gălățeni. Avem și un jucător care probabil nu o să poată evolua, sperăm să poată fi recuperat până la meciul de joi, nu întrebați cine, nu o să spun.

Reclamă

Am întâlnit agresivitatea celor de la Galați într-un amical, propus de noi, că m-am bucurat că Oțelul a promovat și am zis să facem un cadou gălățenilor, era să pierdem trei jucători la meciul ăla. Nu aș vrea să reiau discursul avut înainte de meciul cu Rapid, va fi un joc la limita regulamentului probabil”, a declarat Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

La meciul dintre Oțelul și FCSB, toate biletele puse în vânzare au fost vândute, astfel că pe roș-albaștrii îi așteaptă un „infern” la Galați.

Un titular de la FCSB ratează meciul cu Oţelul Galaţi

Un titular de la FCSB ratează meciul cu Oţelul şi este incert pentru returul cu CSKA 1948 Sofia. Chiar şi Mihai Stoica a vorbit despre faptul că un titular riscă să nu joace în returul cu CSKA 1948 Sofia, însă nu i-a dat numele. FCSB s-a impus la limită în partida tur din Bulgaria, prin golul marcat de Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Conform surselor AS.ro, Risto Radunovic este titularul care are probleme medicale şi ratează sigur partida cu Oţelul Galaţi. Mai mult, prezenţa fundaşului stânga al roş-albaştrilor este incertă şi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Chiar Mihai Stoica a vorbit despre situaţia jucătorului, căruia nu i-a dat însă numele. „Sperăm să îl recuperăm până joi„, a spus Mihai Stoica.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și