Închide meniul

Cristian Săpunaru a dezvăluit transformarea radicală a lui Mutu, după ce a devenit antrenor: „Îi spun ‘Mister’. Nu pot îi zic ‘Adriane’ pe teren!” Ce se întâmplă când Rapid pierde

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2023, 23:30

Reclamă
Cristian Săpunaru a dezvăluit transformarea radicală a lui Mutu, după ce a devenit antrenor: „Îi spun Mister. Nu pot îi zic Adriane pe teren! Ce se întâmplă când Rapid pierde

Cristian Săpunaru a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu antrenorul Adrian Mutu

Captură Antena Sport

Cristian Săpunaru a dezvăluit transformarea radicală a lui Mutu, după ce a devenit antrenor. Cristian Săpunaru a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu antrenorul Adrian Mutu. Cei doi au fost colegi la echipa naţională, însă acum Mutu a devenit antrenorul lui Săpunaru la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul Rapidului a dezvăluit că acum îl priveşte pe Mutu cu alţi ochi. Mai mult, „Săpun” a dezvăluit că i se adresează cu „Mister” fostului său coleg de la echipa naţională a României.

Deşi nu i-a cerut acest lucru, Săpunaru consideră că este o dovadă de respect în relaţia antrenor – jucător. Săpunaru a spus că Adrian Mutu este un cu totul şi cu totul alt om după ce a devenit antrenor. Mai mult, Săpunaru spune că Adrian Mutu nu suportă să piardă.

Cristian Săpunaru a dezvăluit transformarea radicală a lui Mutu, după ce a devenit antrenor

E diferit pentru că acum trebuie să fie mult mai implicat. El este implicat, acum 24 de ore. Când eşti fotbalist eşti implicat 2 ore antrenamentul, plus ce mai faci pe la sală. În total, eşti implicat 4-5 ore ca jucător. Acum e implicat 24 de ore.

Da, îl vedeam antrenor. De la naţională am avut discuţiile astea. El a zis că o să fie antrenor. Bine…Nu mă aşteptam să înceapă aşa repede. Mi-era ciudat să îi zic Mister. Acum îi zic Mister pentru că e antrenorul nostru. Trebuie să îi zic aşa dacă e antrenorul nostru. Un pic de respect. Nu pot să îi zic ‘Adriane’ pe teren. Nu îi place să piardă. E înnebunit când pierde. Fiecare antrenor are ceva diferit faţă de altul. Dacă ar fi toţi antrenorii la fel, toate echipele ar juca la fel. Nu se pot compara 2 antrenori„, a spus Cristi Săpunaru într-un interviu acordat în cantonamentul din Antalya.

Reclamă

Cristi Săpunaru a dezvăluit care este singura condiţie pentru ca Rapid să se bată la titlu

Cristi Săpunaru a dezvăluit care este singura condiţie pentru ca Rapid să se bată la titlu. Căpitanul Rapidului a spus că în cazul în care distanţa faţă de primele locuri va fi una mică, atunci echipa sa are toate motivele să spere la titlu în Anul Centenarului.

Până atunci, Cristi Săpunaru a spus că obiectivul principal al echipei rămâne calificarea în playoff. Rapid a terminat anul la 7 puncte în spatele liderului Farul şi la 6 puncte distanţă de campioana CFR Cluj.

Noi ne propunem intrarea în playoff. Dacă vom intra în playoff cu puncte suficiente, iar distanţa va fi apropiată, de ce nu? Putem spera. Dar până atunci putem intra în playoff. Acesta este obiectivul nostru. Şi nu îl schimbăm. Nu ştiu dacă e puţin pentru o echipă care este pentru al doilea an în prima ligă. Toată lumea aşteaptă ca Rapidul să fie sus. Rapidul va ajunge sus, vă garantez eu. Dar treptat. Cred că e cea mai sănătoasă perioadă din istoria Rapidului. Avem totul la zi, avem baza de pregătire. Avem tot ce ne trebuie. Singura chestie e să jucăm noi fotbal. Iubesc prea mult fotbalul şi nu vreau să mă gândesc la ziua aia urâtă, când voi pune ghetele în cui„, a spus Cristi Săpunaru.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și