Închide meniul

Cristian Săpunaru, după FCSB – Rapid 1-5: „Victoria e a suporterilor”. A anunţat obiectivul pentru sezonul următor!

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 23:03

Cristian Săpunaru, după FCSB – Rapid 1-5: Victoria e a suporterilor”. A anunţat obiectivul pentru sezonul următor!

Cristian Săpunaru, după FCSB - Rapid 1-5

Cristian Săpunaru, duelându-se cu Andrea Compagno în FCSB - Rapid 1-5 / Profimedia Images

  • Cristian Săpunaru le-a dedicat victoria suporterilor Rapidului
  • Rapid a învins FCSB în deplasare cu 5-1

Cristian Săpunaru a vorbit după FCSB – Rapid 1-5. Căpitanul Rapidului le-a dedicat suporterilor victoria din meciul cu FCSB. Rapid a umilit FCSB în derby, în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Săpunaru s-a aflat pe teren şi la precedenta victorie a Rapidului cu 5-1 cu FCSB, în 2010.

Cristian Săpunaru le-a dedicat victoria suporterilor

Da (n.r.: a fost în teren şi la acel 5-1 din 2010), numai că atunci jucam pentru ceva, acum noi eram în afara Europei, ei au pierdut campionatul.

Reclamă

Nu ştiu dacă am făcut meciul perfect, dar s-a văzut şi la ei, erau cu capul în pământ.

Meciul ăsta l-am jucat pentru suporteri şi atât. Toată stima din partea noastră, au cântat 90 de minute, n-avem decât să le mulţumim. Victoria e a lor.

Reclamă

E un derby, şi am jucat pentru suporteri.

Îmi doream să câştig, atâta tot. Şi 1-0, şi 5-1 totuna e.

Avem vacanţa noastră, deşi e scurtă. Eu de abia o aştept că sunt obosit.

Reclamă 4 / 0/3

Anul competiţional următor e anul centenarului, eu am mai spus-o şi mi-au sărit unii în cap.

Sezonul viitor avem obiectiv locurile 1-3.

(n.r.: De ce nu titlul?) Dacă am spus 1-3 e inclusiv titlul. Dacă am juca singuri am fi campioni în fiecare an”, a declarat Cristian Săpunaru pentru digisport.ro după Rapid – FCSB 1-5.

Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 1-5: „Abia aştept să plec în vacanţă”

Adrian Mutu a vorbit după FCSB – Rapid 1-5, meci care a egalat cea mai mare diferenţă de scor în întâlnirile dintre cele două echipe. Mutu anunţă că nu s-a gândit în niciun moment la plecarea din Giuleşti, la capătul unui sezon extrem de obositor. Rapid a terminat play-off-ul pe locul 5, iar FCSB, pe 2.

Mai puţin contează cele 3 puncte. Ele nu mai contau, nu influenţează locul în clasament. A fost o victorie a orgoliilor. Am făcut-o într-o manieră categorică e şi mai bine. Cred că am fost mult mai motrivaţi, chiar dacă am debutat şi nişte copii, pentru a se obişnui cu meciuri tari şi cu tensiunea unui derby, chiar dacă tensiunea se cam pierduse.

Era vorba mai mult de orgoliu. Mă bucur că am batut cu 5-1. Mergem în vacanţă şi peste 3 săptămâni începem un nou cantonamnet. Vor fi şi plecări şi vor fi şi veniri, vreau să mă bucur de acest final de sezon. A fost un sezon foarte lung, abia aştept să plec în vacanţă.

O victorie a Rapidului împotriva celor de la FCSB îndulceşte orice. Nu m-am gândit niciodată să plec. Ne-am îndeplinit obiectivul de a juca în play-off. Toţi antrenorii sunt contestaţi. Publicul se poate manifesta cum doreşte. Am înţeles că în viaţa unei echipe sunt şi momente grele”, a declarat Adrian Mutu după FCSB – Rapid 1-5, potrivit sursei citate.

Reclamă

FCSB – Rapid 1-5

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Liga 1.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0.

În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye.

Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei