Închide meniul

Cristian Ţermure este noul secund al lui Toni Petrea la FCSB. Anunţul oficial făcut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iunie 2022, 11:34

Cristian Ţermure este noul secund al lui Toni Petrea la FCSB. Anunţul oficial făcut

Cristian Ţermure este noul secund de la FCSB

Cristian Ţermure a reveni la FCSB | Facebook FCSB

Cristian Ţermure este noul secund al lui Toni Petrea la FCSB. Ţermure a mai fost secund în două rânduri la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a plecat de la Universitatea Craiova. o dată cu Laurenţiu Reghecampf, Ţermure şi-a găsit loc de muncă. A ales să vină lângă Toni Petrea la FCSB pentru a lupta pentru titlu.

Cristian Ţermure este noul secund al lui Toni Petrea la FCSB

„Bine ai revenit, Cristi Țermure! FCSB anunță revenirea lui Cristinel Țermure în clubul nostru.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani va îndeplini rolul de antrenor secund și a participat deja la primul antrenament alături de Anton Petrea și colegii acestuia. Țermure a mai activat în clubul nostru între 2012 și 2014, respectiv 2015-2017, atunci când a fost antrenorul secund al lui Laurențiu Reghecampf. În acele perioade, și-a trecut în palmares două titluri de campion al României, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte, din nou, de succese alături de FCSB!”, a anunţat FCSB.

Reclamă

Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB

Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB. Mihai Stoica a anunţat că antrenorul vicecampioanei a semnat noul contract vineri. Gigi Becali a scăpat de emoţii. Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB. Acesta este valabil pe următorul an.

A semnat, îţi zic eu, alaltăieri, facem anunţul marţi, nu trebuie să facem anunţul când vreţi voi, facem marţi, când începem pregătirea.

Sunt şi eu aici şi nu e normal să discutaţi… e lipsă de respect faţă de Petrea. Ţi-am spus clar că e făcută şi chiar dacă nu semnase era făcută. Nu era normal să întrebi, e un pic de lipsă de respect faţă mine şi faţă de Petrea. Chiar dacă nu a fost anunţul, nu era normal să întrebi.

Reclamă 4 / 0/3

Uite, îţi zic eu acum, anunţ că a semnat Petrea. Era clar că ne-am înţeles, am spus de mai multe ori că ne-am înţeles. A fost omul plecat, nu am vrut să semneze pe mail. Da, a semnat Petrea, cu acelaşi staff, posibil să mai aibă un secund. Un an a semnat.

Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii, din moment ce e de un an de zile, se discută de continuare când se termină”,  a anunţat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB: „Trebuie să joace neapărat”

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB. Managerul general al celor de la FCSB, consideră că din primul 11 al echipei patronate de Gigi Becali nu trebuie să lipsească Florin Tănase, Florinel Coman, Darius Olaru şi Octavian Popescu.

Mihai Stoica este de părere că, în sezonul viitor, 4 jucători nu pot lipsi din primul 11 al FCSB-ului. Aceştia ar urma să fie oameni de bază în echipa lui Toni Petrea.

„Octavian Popescu poate să joace inter. Am încercat la meciul cu Craiova (n.r. 0-2) să-l folosim în dreapta și n-a putut să joace. La noi e clar că trebuie să joace, din toate rațiunile, următorii jucători: Tănase, Coman, Olaru și Octavian Popescu. Mai e Cordea în partea dreaptă, mai sunt Vali Gheorghe, Ianis Stoica. Trebuie să-i facem bărbați pe acești jucători mai tineri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali

Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali. Managerul general al FCSB a spus că aceştia sunt liberi de contract şi că sunt din afara ţării.

”Suntem în căutări de fundaşi centrali. Am început să facem oferte, nu e mare presiunea acum, dar o să înceapă. Cristea s-a operat azi. Vorbim despre Mariani, care e o somitate în domeniu. Panţîru a avut o accientare foarte complicată. Plătim noi pentru Cristea.

Reclamă

Am încredere în Codorean, deplină. Eu aş recomanda oricărui jucător să se opereze la Codorean, dar nu pot opri un jucător să se opereze în Italia. Din afara ţării (n.r. fundaşii ofertaţi), da. Mai sunt şi români din afara ţării. Rus e sub contract, nu dăm bani.

Nu dăm bani pentru niciun jucător. Cine zice că are ofertă de la Steaua, FCSB, minte!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și