Închide meniul

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a venit cu replica: „Se grăbeşte puţin!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2024, 15:44

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a venit cu replica: „Se grăbeşte puţin!

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a venit cu replica

Cristiano Bergodi şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a venit cu replica. După ce patronul de la FCSB a declarat că va sărbători cu un mare foc de artificii titlul echipei sale, după al cincilea meci din play-off, antrenorul Rapidului a transmis că acesta se grăbeşte să facă astfel de afirmaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se va duela cu Universitatea Craiova, în deplasare, în această etapă. Partida se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a venit cu replica

Cristiano Bergodi l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu se mai grăbească spunând că va sărbători titlul FCSB-ului, încă din etapa a cincea a play-off-ului. Antrenorul celor de la Rapid a declarat că îl amuză afirmaţiile patronului roş-albaştrilor.

De asemenea, Bergodi a transmis faptul că Rapid se va lupta pentru primul loc atât cu FCSB, cât şi cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

„Domnul Becali se grăbeşte puţin, zic eu. E simpatic cu chestia asta cu artificiile. La început spusese că vor fi după al treilea meci din play-off, acum după al cincilea. Eu cred că se grăbeşte. Dumnealui e şi personajul care uneori spune lucruri aşa, ne distrăm, ne amuzăm şi poate spune ce vrea. Noi în continuare luptăm cu ei, cu CFR şi cu Craiova, avem un meci foarte dificil”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Rapid şi FCSB se vor duela în ultima etapă a sezonului regulat. Giuleştenii au închiriat Arena Naţională pentru derby-ul cu marea rivală.

Rapid – FCSB, pe Arena Naţională

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB se va disputa pe Arena Naţională. Giuleştenii au făcut un anunţ de ultim moment şi au dezvăluit că duelul cu marea rivală se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, dată fiind cererea uriaşă de bilete.

Oficialii de la Rapid au transmis că biletele se vor pune în vânzare după ce se va stabili data şi ora la care se va disputa derby-ul. De asemenea, aceştia au mai transmis că fanii FCSB-ului vor primi întreaga peluză, pentru ca spectacolul să fie unul total.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapid încheie sezonul regular pe teren propriu, cu un meci important, împotriva liderului FCSB, la finalul săptămânii viitoare.

Din cauza faptului că cererea de bilete pentru acest joc este foarte mare, iar pentru că Giuleștiul are, din păcate, o capacitate prea mică de locuri pentru un derby în care Rapid speră să micșoreze diferența față de prima poziție, am decis ca partida cu FCSB să se dispute pe Arena Națională.

Știm că nu este casa noastră, dar nu putem să le răpim șansa zecilor de mii de rapidiști, care nu ar prinde bilet, de a fi pe stadion și de a-și încuraja echipa iubită.

De asemenea, le vom oferi oaspeților întreaga peluză, pentru că ne dorim spectacol și în tribune.

Astfel, biletele vor fi puse în vânzare după ce se va stabili data și ora disputării partidei. Vă vom ține la curent cum vom avea noutăți!”, au transmis cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și