Închide meniul

Cristiano Bergodi a răbufnit, fanii au răspuns! Reacţia galeriei după protestul de la Rapid – Farul: „Ce puteam să facem?”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 8:31

Cristiano Bergodi a răbufnit, fanii au răspuns! Reacţia galeriei după protestul de la Rapid – Farul: „Ce puteam să facem?

Cristiano Bergodi a răbufnit, fanii au răspuns! Reacţia galeriei după protestul de la Rapid - Farul: "Ce puteam să facem?"

Fanii lui Rapid, la meciul cu Farul / Antena Sport

Cristiano Bergodi a răbufnit, iar fanii au răspuns, după protestul din Giuleşti, de la meciul cu Farul. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu 2-1, la capătul unui meci în care galeria nu a cântat pe durata celor 90 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Răducan, unul dintre liderii suporterilor de la Rapid, a anunţat că fanii au decis să protesteze în acest mod împotriva autorităţilor, după ce Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleştene, a fost arestat preventiv.

Cristiano Bergodi a răbufnit, fanii au răspuns! Reacţia galeriei după protestul de la Rapid – Farul: „Ce puteam să facem?”

Răducan a recunoscut că decizia nu a fost una bună pentru jucătorii lui Cristiano Bergodi, care au pierdut meciul de pe teren propriu cu Farul, într-un moment în care echipa se luptă la titlu. Cu toate acestea, Răducan s-a plâns de faptul că fanii lui Rapid sunt luaţi mereu în vizor.

De asemenea, acesta a declarat că în peluza celor de la Rapid nu o să mai apară materiale pirotehnice şi că este momentul zero în fotbalul românesc în această chestiune:

„Din păcate, nu a fost o decizie bună pentru echipă. Speram ca echipa să poată compensa lipsa susținerii galeriei, dar nu a reușit să câștige fără sprijinul galeriei. Asta a fost o formă de protest decisă de galerie, după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp cu liderul nostru de galerie.

Reclamă

Ce puteam să facem? Să scandăm injurii? A fost decizia luată de comun acord cu două ore înaintea jocului. Am stat până în ultimul moment, am tot sperat că Liviu Ungurean o să primească o clemență din partea autorităților.

Nu spun că nu s-a greșit, este clar. S-a greșit că e clar că în România noi suntem primii suporteri cu care se dau exemple. Eu am fost primul lider de galerie interzis pe stadioane.

Noi am fost prima echipă care a pierdut la masa verde, am fost prima echipă care a câștigat pe teren și a pierdut la birouri. Liviu Ungurean nu are legătură cu armele.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că n-o să mai vedeți la noi. E momentul zero în fotbalul românesc. Este clar că n-o să mai vedeți pe stadioanele noastre materiale pirotehnice”, a declarat Gheorghe Răducan, la digisport.ro.

Cristiano Bergodi, mesaj dur pentru fani: „Noi ce vină avem?”

Cristiano Bergodi a vorbit şi despre protestul galeriei, care nu a cântat în timpul partidei cu Farul. Peluza a protestat după ultimele evenimente în care au fost implicaţi Liviu Ungurean, şeful galeriei, dar şi Daniel Niculae, preşedintele clubului. Cu toate acestea, Bergodi nu înţelege ce vină au jucătorii în această situaţie:

„Sunt lucruri care s-au întâmplat în ultimele zile care ne-au afectat. Eu zic că nu e uşor să treci peste aceste momente. Jucătorii s-au antrenat bine, dar această atmosferă, cu peluza care nu cântă… eu nu înţeleg ce vină are echipă. Ce vină avem noi? Înţeleg protestul, dar e un moment dificil pentru echipă. E un meci de fotbal, cântaţi, daţi un sprijin echipei. Astăzi nu am înţeles, sincer. Repet, noi nu avem nicio vină. Singura vină e că am pierdut meciul.

Lupta continuă. Trebuie să schimbăm foaia în meciul cu Craiova, dar asta este din păcate”, a declarat Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și