Închide meniul

Cristiano Bergodi, scos din sărite de arbitrajul din Rapid – Farul: „Dacă spun ceva, mă suspendă”. Mesaj dur şi pentru galerie

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 23:43

Cristiano Bergodi, scos din sărite de arbitrajul din Rapid – Farul: „Dacă spun ceva, mă suspendă. Mesaj dur şi pentru galerie

Cristiano Bergodi nu renunţă la lupta la titlu cu FCSB

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Bergodi a fost scos din sărite de arbitrajul din Rapid – Farul 1-2. Antrenorul giuleştenilor s-a plâns de maniera în care George Găman a condus meciul din Giuleşti, câştigat de echipa lui Gheorghe Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la Rapid s-a dus către „central” după fluierul final, fiind extrem de deranjat de modul în care acesta a arbitrat. Italianul i-a reproşat mai multe faze, dar nu a vrut să vorbească mai mult, pentru a nu fi suspendat.

Cristiano Bergodi, scos din sărite de arbitrajul din Rapid – Farul: „Dacă spun ceva, mă suspendă”

De asemenea, Bergodi este de părere că victoria euforică în faţa lui FCSB a avut un cuvânt de spus în ceea ce priveşte prestaţia echipei sale:

„Nu m-a surprins (n.r. Farul). Am avut multe ocazii şi am ratat în prima repriză. Ne-au dat gol din două greşeli. Jocul s-a desfăşurat pe benzi, unde ei au jucători mulţi. Am împins jocul, aici am greşit puţin. A fost o seară negativă, dar în a doua repriză am avut o situaţie şi nu am marcat.

În 10 oameni au urmat multe contraatacuri, dar nu e uşor, mai ales că a trebuit să dăm gol. Am dat gol, dar nu am reuşit să egalăm. Am stricat victoria cu FCSB prin această înfrângere. Mergem înainte, nu putem spune nimic.

Reclamă

M-am dus la el. Am respect pentru arbitri, dar aşa manieră pentru noi… Cartonaşul roşu, toate aceste mici detalii. Cu tot respectul, nu mi-a plăcut deloc. Farul a tras de timp şi a aşteptat. M-am dus acolo şi i-am spus ce meci a făcut. Dacă spun ceva, mă suspendă. Am mers acolo. Nu mi-a spus nimic, se uita la mine.

E normal că ne-a dat o stare de euforie mare. Eu am văzut că jucătorii s-au antrenat foarte bine toată săptămâna şi eram convins că putem câştiga şi acest meci. Am avut ocazii, dar nu am dat gol. A fost un meci negativ pentru noi”, a declarat Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Cristiano Bergodi, mesaj dur pentru fani: „Noi ce vină avem?”

Cristiano Bergodi a vorbit şi despre protestul galeriei, care nu a cântat în timpul partidei cu Farul. Peluza a protestat după ultimele evenimente în care au fost implicaţi Liviu Ungurean, şeful galeriei, dar şi Daniel Niculae, preşedintele clubului. Cu toate acestea, Bergodi nu înţelege ce vină au jucătorii în această situaţie:

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt lucruri care s-au întâmplat în ultimele zile care ne-au afectat. Eu zic că nu e uşor să treci peste aceste momente. Jucătorii s-au antrenat bine, dar această atmosferă, cu peluza care nu cântă… eu nu înţeleg ce vină are echipă. Ce vină avem noi? Înţeleg protestul, dar e un moment dificil pentru echipă. E un meci de fotbal, cântaţi, daţi un sprijin echipei. Astăzi nu am înţeles, sincer. Repet, noi nu avem nicio vină. Singura vină e că am pierdut meciul.

Lupta continuă. Trebuie să schimbăm foaia în meciul cu Craiova, dar asta este din păcate”, a declarat Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și