Închide meniul

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său după Rapid – Sepsi 0-0: „Am avut o discuție cu șefii!”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 23:30

Reclamă
Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său după Rapid – Sepsi 0-0: Am avut o discuție cu șefii!”

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului

Cristiano Bergodi, la o conferință de presă / Captură YouTube

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său după Rapid – Sepsi 0-0, partidă care a contat pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Acesta a fost instalat pe banca formație din Sfântu Gheorghe în toamna lui 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi spune că nu știe dacă va rămâne la Sepsi și în sezonul următor. O discuție cu șefii echipei din Sfântu Gheorghe ar urma să aibă loc după finala Cupei României.

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său după Rapid – Sepsi 0-0

Totodată, tehnicianul italian s-a declarat mulțumit de remiza înregistrată de echipa sa în Giulești.

„Păcat că nu am reușit mai mult. În a doua jumătate ei au revenit, iar portarul nostru a avut câteva intervenții bune. Sunt mulțumit, pentru că nu e ușor să iei un punct în Giulești. Băieții au făcut un efort mare și mi-a plăcut. Nu am ce să le reproșez, este un rezultat pozitiv.

Avem un meci cu CFR înainte de Cupă și trebuie să respectăm play-off-ul. Ne trebuie puțină luciditate și sânge rece, dar eu nu sunt îngrijorat pentru că am ajuns în play-off și finala Cupei, deci și atacanții au contribuit. Sunt mulțumit pentru că ajungem mereu în careu și îmi place să fim ofensivi.

Reclamă

Nu pot să dau un răspuns sigur (n.r. despre prelungirea contractului), nu știu. Probabil vom avea o discuție cu conducătorii, posibil după finală. Nu știu dacă finala contează, am avut o discuție cu șefii în urmă cu două luni și am decis să vorbim după finala Cupei.

Sunt de mulți ani în fotbal și știu că rezultatele contează. Ca jucător e mai bine, pentru că jucătorii sunt actorii principali”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu Rapid, pentru digisport.ro.

Roland Niczuly: „Mă bucur că am reușit să păstrez poarta intactă!”

„Știam că Rapidul caută revanșa după meciul de la Constanța, dar cred că am reușit să le punem și noi probleme. A doua repriză cred că au preluat ei controlul, dar acest 0-0 este un rezultat pozitiv pentru noi. Înseamnă foarte mult pentru noi că nu am luat gol și ne dă încredere pe viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Prima repriză cred că am controlat-o noi, dar în a doua ei au dominat. Cred că ei nu sunt mulțumiți cu acest rezultat. Mă bucur că am reușit să păstrez poarta intactă, acest lucru înseamnă foarte mult pentru un portar.

Normal că ne dorim o victorie, victoriile aduc victorii, dar și moral. Pe 24 (n.r. mai) ne așteaptă meciul sezonului și trebuie să ne pregătim pentru ce urmează. Ne dorim să facem puncte și în play-off, atât am putut în acest play-off.

În acest sezon am avut meciuri în care am marcat foarte mult. În play-off, echipele sunt mult mai închegate”, a spus și portarul Roland Niczuly.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și