Închide meniul

Cristiano Bergodi, anunţ despre transferurile pe care le forţează Dan Şucu! Claudiu Petrila şi Florin Andone, aşteptaţi la Rapid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2023, 19:29

Cristiano Bergodi, anunţ despre transferurile pe care le forţează Dan Şucu! Claudiu Petrila şi Florin Andone, aşteptaţi la Rapid

Cristiano Bergodi, anunţ despre transferurile pe care le forţează Dan Şucu

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid / Hepta

Cristiano Bergodi a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferurile pe care le forţează Dan Şucu la Rapid. Claudiu Petrila şi Florin Andone sunt în negocieri avansate pentru a semna cu gruparea din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul alb-vişiniilor a fost întrebat, la conferinţa de presă, care sunt şansele de a-i avea sub comandă pe cei doi jucători ofensivi. Bergodi a recunoscut că aşteaptă întăriri şi că şi-ar dori ca Petrila şi Andone să fie transferaţi de conducere.

Cristiano Bergodi, anunţ despre transferurile pe care le forţează Dan Şucu

Italianul venit în locul lui Adi Mutu a ţinut însă să afirme că este mult mai interesat, în acest moment, de următorul meci din campionat. Rapid – FC Botoşani este vineri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Petrila e un nume la care ne gândim, dar în acest moment nu mă interesează Petrila, mă interesează meciul cu Botoşani. Ştiu că sunt doi atacanţi cu care se vorbeşte, dar eu sunt antrenor, conducătorii noştri ştiu foarte bine că trebuie adus un jucător pentru a întări lotul, dar nu ştiu cât este procentajul ca Florin Andone să vină aici. Eu când vorbesc cu conducătorii dau caracteristicile, profilul jucătorului pe care îl doresc şi după aceea conducătorii îmi spun e ăsta sau ăsta.

Pe Petrila îl cunosc, e un jucător bun, vom vedea. Sunt unu-doi jucători, vom vedea pe care îl luăm. Trebuie să ne întărim valoric şi numeric lotul. Deja este un lot bun la Rapid, cu calitate, care creşte meci după meci. Dar e normal ca unu-doi jucători să vină„, a declarat Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Reclamă

După ce l-a adus pe Christopher Braun, pentru 300.000 de euro, Dan Şucu a ajuns la un acord total cu Neluţu Varga şi pentru Claudiu Petrila. Potrivit digisport.ro, şefii celor două cluburi au bătut palma pentru suma de 1 milion de euro, în care sunt incluse şi bonusuri de performanţă. Actele ar urma să fie semnate vineri.

Rapid va plăti suma de transfer în două tranşe, una în această vară şi una la iarnă. CFR Cluj păstrează şi un procent dintr-un viitor transfer.

Claudiu Petrila are, potrivit Transfermarkt, o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro. În sezonul trecut din Liga 1 a marcat 3 goluri în 39 de apariţii. A fost jucător de bază sub comanda lui Dan Petrescu şi era consideraţi unul dintre cei mai promiţători jucători români. Totuşi, după venirea lui Mandorlini, a devenit rezervă „de lux”.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Andone, aproape de Rapid

Şi Florin Andone este aproape să semneze un contract cu Rapid, în această perioadă de mercato. Atacantul de 30 de ani ar putea evolua pentru prima dată în carieră în Liga 1. Giuleştenii sunt gata să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Florin Andone este liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Las Palmas.

Conform sursei citate anterior, Florin Andone şi oficialii de la Rapid se află în negocieri avansate, şi au mai rămas de pus la punct ultimele detalii, înainte de semnarea contractului.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și