Închide meniul

Cristiano Bergodi, anunţ despre viitorul lui Horaţiu Moldovan! Ce i-a spus portarul Rapidului, după ce a fost asaltat cu oferte

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2024, 18:31

Cristiano Bergodi, anunţ despre viitorul lui Horaţiu Moldovan! Ce i-a spus portarul Rapidului, după ce a fost asaltat cu oferte

Cristiano Bergodi a făcut un anunţ despre viitorul lui Horaţiu Moldovan

Cristiano Bergodi, în timpul unui interviu / AS.ro

Cristiano Bergodi a venit cu un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan. Antrenorul Rapidului a recunoscut ce discuţie a purtat cu portarul său titular, care a fost asaltat cu oferte în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan poate pleca la orice echipă care îi plăteşte clauza de reziliere de La Liga. Există interes pentru el atât din La Liga, cât şi din Serie A! Betis Sevilla, Udinese, Basel, Dinamo Zagreb şi Ludogoreţ îl au pe goalkeeperul român pe lista transferurilor.

Cristiano Bergodi a făcut un anunţ despre viitorul lui Horaţiu Moldovan

Revenit în ţară alături de jucătorii săi, după cantonamentul din Antalya, Cristiano Bergodi a afirmat că Moldovan vrea să rămână la Rapid. Totuşi, este pregătită şi o soluţie de rezervă în cazul în care titularul dintre buturile giuleştenilor va fi tentat în cele din urmă să plece.

Vom vedea, pentru moment este portarul nostru. El îşi doreşte, pentru moment, să stea aici. Normal, vom vedea ce se întâmplă săptămânile viitoare. Horaţiu este un portar de naţională, care a câştigat această calificare (n.r. la EURO 2024) şi e un portar de viitor. Normal că pentru noi ar fi o pierdere importantă pentru noi. Dar vom fi pregătiţi, dacă se întâmplă ceva. Eu încă sper că el va rămâne cu noi.

Avem soluţii, dar normal că eu îmi doresc din suflet să rămână Horaţiu„, a declarat Cristiano Bergodi pe aeroport.

Reclamă

Florent Hasani (FK Tirana), Borisav Burmaz (FK Vozdovac), Ermal Kransiqi (CFR Cluj) şi Damjan Djokovic (FCSB) sunt jucătorii care au semnat în această iarnă cu echipa patronată de Dan Şucu.

(Sunteţi campioana transferurilor?) Nu ştiu acum, e prea devreme, sincer. Dar am văzut la joc aceşti jucători noi, vom face treabă bună, zic eu. Normal să suferăm, am făcut 8 zile de antrenamente, cu 3 meciuri… nu e uşor să implementezi imediat ideile şi să înţeleagă ce vreau eu de la ei. Dar sunt jucători buni.

Rrahmani nu e în ritm în acest moment, dar mi-a plăcut. M-a surprins pozitiv că nu are frică, s-a descurcat bine, a dat şi gol. A scos penalty. Mi se pare un jucător refăcut complet, dar ritmul pe care îl are îl vom vedea în această săptămână„, a mai spus antrenorul Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan, dorit şi în Serie A!

Potrivit orangesport.ro, care citează presa din Italia, Udinese ar putea să rămână fără portarul titular, Marco Silvestri (32 de ani), dorit de Monza, dar şi fără rezerva acestuia Maduka Okoye (24 de ani). Cel din urmă e dorit de Cremonese.

Dacă Udinese îi va vinde pe cei doi portari, va rămâne în lot doar cu Daniele Padelli, în vârstă de 38 de ani.

Udinese ar putea fi o variantă excelentă pentru Moldovan în acest context, portarul Rapidului insistând să joace pentru a nu i se periclita şansele de a fi titularul naţionalei României şi la EURO 2024.

Moldovan şi-a exprimat această dorinţă şi în cazurile altor echipe care au vrut să îl transfere, să i se garanteze locul de titular până în vara anului viitor, atunci când se va desfăşura EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și