Închide meniul

Horaţiu Moldovan, dorit şi în Serie A! Portarul titular al echipei naţionale e asaltat de oferte din străinătate

Bogdan Stănescu Publicat: 13 ianuarie 2024, 11:08

Reclamă
Horaţiu Moldovan, dorit şi în Serie A! Portarul titular al echipei naţionale e asaltat de oferte din străinătate

Horaţiu Moldovan, dorit şi în Serie A!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia Images

Horaţiu Moldovan e dorit şi în Serie A! Udinese şi-a manifestat şi ea interesul să îl transfere pe portarul titular al naţionalei. Moldovan mai e dorit de Basel, Dinamo Zagreb, Ludogoreţ şi Betis Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit orangesport.ro, care citează presa din Italia, Udinese ar putea să rămână fără portarul titular, Marco Silvestri (32 de ani), dorit de Monza, dar şi fără rezerva acestuia Maduka Okoye (24 de ani). Cel din urmă e dorit de Cremonese.

Horaţiu Moldovan, dorit şi în Serie A!

Dacă Udinese îi va vinde pe cei doi portari, va rămâne în lot doar cu Daniele Padelli, în vârstă de 38 de ani.

Udinese ar putea fi o variantă excelentă pentru Moldovan în acest context, portarul Rapidului insistând să joace pentru a nu i se periclita şansele de a fi titularul naţionalei României şi la EURO 2024.

Moldovan şi-a exprimat această dorinţă şi în cazurile altor echipe care au vrut să îl transfere, să i se garanteze locul de titular până în vara anului viitor, atunci când se va desfăşura EURO 2024.

Reclamă

Horaţiu Moldovan se luptă cu portarul lui Real Madrid pentru super-transferul carierei! Rapid, aproape să îşi piardă titularul

Jurnaliştii spanioli au anunţat că Horaţiu Moldovan se luptă cu portarul lui Real Madrid pentru super-transferul carierei. Titularul naţionalei României şi al Rapidului este pe picior de plecare şi poate da marea lovitură a carierei.

Potrivit estadiodeportivo.com, Betis este echipa care îl are pe Horaţiu Moldovan pe lista scurtă. Jucătorul Rapidului are doi contracandidaţi importanţi. Rezerva lui Thibaut Courtois, ucraineanul Andrii Lunin, mai este o ţintă pentru ocupanta locului 7 din campionatul Spaniei.

A treia opţiune a şefilor lui Betis este italianul Lorenzo Montipo de la Verona. Acesta este dorit însă şi două echipe din Serie A, Atalanta şi Verona, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Românul Horaţiu Moldovan, care are 25 de ani şi joacă la Rapid, este favorit acum, aşa cum a anunţat şi cotidianul AS. Venirea acestuia nu este o problemă, din moment ce are o clauză de reziliere de 800.000 de euro. Totuşi, este competiţie pentru semnătura lui. Echipe din Premier League şi FC Basel îl urmăresc”, a transmis Estadio Deportivo.

Betis are cinci portari în lot, însă Claudio Bravo, Fran Vieites şi Rui Silva se gândesc să plece de la formaţia andaluză.

Dan Şucu, o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan

Dan Şucu a făcut o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan, în încercarea de a-l convinge să rămână cel puţin până în vară la Rapid. Patronul giuleştenilor a purtat o nouă rundă de negocieri cu portarul în vârstă de 25 de ani, care are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro.

Moldovan are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca la orice echipă care virează această sumă în conturile Rapidului. FC Basel şi Betis Sevilla sunt echipele care insistă pentru titularul lui Cristiano Bergodi. Totuşi, goalkeeperul nu se grăbeşte să plece şi cere garanţii că va juca meci de meci, pentru a nu rata prezenţa la EURO 2024.

Potrivit fanatik.ro, Dan Şucu nu cedează şi a decis să îi mărească substanţial contractul lui Horaţiu Moldovan. A hotărât să îi dubleze salariul, de la 10.000 de euro la 20.000 de euro lunar. În această sumă sunt incluse şi bonusurile.

Moldovan a cerut timp de gândire până pe 21 ianuarie, dar i-a făcut o promisiune milionarului român. Va da răspunsul final înainte de reluarea campionatului, cu toate că perioada de mercato va mai fi deschisă încă două săptămâni. Mai mult, şi-a dat un acord de principiu şi ia în calcul serios să rămână la Rapid, pentru a se lupta pentru câştigarea titlului. A anunţat chiar înainte de plecarea în cantonament că nu se grăbeşte să plece, cu toate că propunerile financiare primite sunt net superioare.

Horaţiu Moldovan: „Nu sunt disperat să plec!”

„Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire. Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român.

Reclamă

Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa. Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan, la reunirea Rapidului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și