Închide meniul

Rapid – FC Botoşani 2-2. Surpriză uriaşă. Echipa lui Bergodi a rămas fără victorie pe Giuleşti în acest sezon

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 22:25 / Actualizat: 29 iulie 2023, 0:16

Rapid – FC Botoşani 2-2. Surpriză uriaşă. Echipa lui Bergodi a rămas fără victorie pe Giuleşti în acest sezon

Iulian Cristea a greşit decisiv în Rapid - FC Botoşani

Profimedia

Rapid – FC Botoşani 2-2. Meci nebun în Giuleşti. Echipa lui Cristiano Bergodi a rămas fără victorie în acest sezon pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a deschis scorul prin Marko Dugandzic, în minutul 14, din penalty. Şi totul părea că va fi o victorie lejeră a echipei lui Bergodi.

În repriza a doua, Botoşani a avut o revenire fantastică. Pinson şi Florescu au întors scorul în doar câteva minute. Acelaşi Dugandzic a reuşit să egaleze şi să evite înfrângerea echipei sale.

Giuleştenii au deschis scorul în minutul 14, dintr-un penalty transformat de Dugandzic. FC Botoşani a replicat prin ocaziile lui Pinson şi Dican, iar în repriza secundă a reuşit să egaleze, prin Pinson, în minutul 51.

În minutul 59 moldovenii au reuşit să treacă în avantaj, la golul lui Eduard Florescu. Rapid a egalat în minutul 82, când Dugandzic a reuşit dubla. În minutul 85 Alexandru Ioniţă a şutat pe lângă poartă din poziţie excelentă, iar Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Camara, în minutul 90+1 şi partida s-a încheiat cu scorul de 2-2. Rapid are cinci puncte şi este pe locul 4, în timp ce FC Botoşani are două puncte şi ocupă poziţia a 12-a.

Reclamă

Rapid – FC Botoşani 2-2

Min. 90+7: FINAL DE MECI! Rapid a remizat pe teren propriu şi a rămas fără victorie pe teren propriu. Meci superb în Giuleşti.

Min. 82: Rapid – Botoşani 2-2. Dugandzic a reuşit dubla din pasa lui Costache.

Min. 59: Rapid -Botoşani 1-2! Moldovenii au preluat conducerea, după golul marcat de Florescu! Trupa lui Croitoru i-a întors pe giuleşteni, graţie unui contraatac în care Cătălin Cîrjan a gafat.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51: Rapid – Botoşani 1-1! Pinson a reuşit să egaleze! Moldovenii au restabilit egalitatea, după o fază la care Iulian Cristea a gafat!

Min. 14: Rapid – Botoşani 1-0! Marko Dugandzic a deschis scorul din penalty pentru giuleşteni!

INFO! Atmosferă de senzaţie în Giuleşti! Galeria Rapidului a realizat o coregrafie impresionantă.

Min. 1: A început partida.

Rapid – FC Botoşani LIVE TEXT, ora 21:30 | Giuleştenii vor prima victorie pe teren propriu din acest sezon

Echipele de start: 

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, I. Cristea, Braun – Oaidă, Al. Albu – Funsho, Cîrjan, Papeau – Dugandzic
REZERVE: Drăghia – Jr. Morais, P. Iacob, Al. Ioniță II, Borja Valle, V. Costache, Pănoiu, Kait, Emmers
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Reclamă

FC BOTOȘANI: Ducan – Kupa, Șeroni, Pius – Cărăușu, Essono, Dican, E. Florescu, Cioiu – M. Roman I, Pinson
REZERVE: Ureche – S. Camara, Golofca, Gligor, E. David, Dragu, Zabou, Creț, Drole
ANTRENOR: Marius Croitoru

De partea cealaltă, FC Botoşani vine în Giuleşti fără victorie în actualul sezon. Echipa lui Marius Croitoru a debutat cu stângul în noua stagiune, pierzând duelul de la Voluntari, scor 1-2, după care a remizat în etapa a doua pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, într-un meci în care oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Grozav în prelungiri şi au avut şi un gol anulat de VAR.

Sezonul trecut, în meciul disputat în Giuleşti, FC Botoşani a reuşit să obţină un punct pe terenul celor de la Rapid, într-o partidă încheiată 1-1. În returul de la Botoşani, echipa antrenată la vremea respectivă de Adrian Mutu a câştigat cu 2-1, graţie unui gol superb marcat de Dragoş Grigore în prelungirile partidei.

Bergodi nu o subestimează pe FC Botoşani, Croitoru nu se teme de atmosfera din Giuleşti

Cristiano Bergodi a declarat că se teme înainte de meciul cu FC Botoşani, deoarece nu îi plac partidele în care echipa sa este favorită pe hârtie. Antrenorul italian a cerut o evoluţie solidă şi consistentă, aşa cum s-a întâmplat în prima repriză a meciului cu Sepsi şi în victoria de la Mediaş cu U Cluj:

„Trebuie să fim foarte concentrați și atenți la acest joc. Sperăm și ne dorim cu toții să câștigăm aceste 3 puncte. Probleme de lot nu sunt, am toți fotbaliștii apți.

Când e ușor pe hârtie de câștigat, mi-e foarte frică, pentru că nu trebuie să subestimăm niciun adversar. Trebuie să jucăm cum trebuie, să avem o evoluție solidă, consistentă, așa cum s-a întâmplat în prima parte cu Sepsi și aproape tot jocul cu U Cluj.

Marius Croitoru e un antrenor bun, echipele lui joacă bine, au un fotbal combinativ”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei din Giuleşti.

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoşani, a declarat că atmosfera de pe vechea arenă din Giuleşti era mai frumoasă, chiar dacă noul stadion este modern şi frumos:

„Eu nu am prins noul stadion din Giulești ca jucător, dar n-am avut probleme pe vechea arenă, pentru că am jucat multă vreme la Bacău, la Timișoara, n-am avut… Doar când am fost cu Steaua, atunci am fost primit foarte ostil, pentru că e clar că rivalitatea este mare și era normal să nu fie primită bine Steaua pe Giulești.

Dar cred că atmosfera era mai frumoasă pe vechiul Giulești decât acum. E o părere personală. Stadionul actual e modern, e foarte frumos, e cochet, dar vechiul stadion avea o aură specială, parcă era scos din cărțile de istorie ale fotbalului”, a declarat Marius Croitoru, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și