Închide meniul

Cristiano Bergodi, după Rapid – Poli Iaşi 3-2: „Am trăit periculos!” Despre penalty-ul ratat de Rrahmani: „Ne putea costa scump!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2023, 23:45

Reclamă
Cristiano Bergodi, după Rapid – Poli Iaşi 3-2: „Am trăit periculos! Despre penalty-ul ratat de Rrahmani: „Ne putea costa scump!

Cristiano Bergodi, după Rapid - Poli Iaşi 3-2

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid / Hepta

Cristiano Bergodi a avut o primă reacţie după Rapid – Poli Iaşi 3-2. Antrenorul Rapidului a recunoscut că a trăit periculos meciul, însă s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a spus vorbit şi despre penalty-ul ratat de Rrahmani. Antrenorul italian a recunoscut că putea ca acea ratare putea „costa scump” echipa sa, dar s-a declarat mulţumit de evoluţia atacantului său.

Cristiano Bergodi, după Rapid – Poli Iaşi 3-2

„A fost meci în care am trăit periculos. Am jucat bine, am ratat ocazii, am creat. Păcat că am luat aceste două goluri pe fază fixă. Am ratat şi un penalty. Ar fi trebuit să nu jucăm pe contre în prima repriză. Dar aici ne împing suporterii din spate. Eu vreau o echipă să aibă ocazii, dar să şi controleze ritmul. Mai bine să avem o mentalitate ofensivă decât să ne apărăm. În ultimul timp nu are inspiraţie, e adevărat, dar nu se poate spune ceva negativ. A ratat un penalty care ne putea costa scump, dar sunt mulţumit de el. Avem moralul bun.

Şi Petrila a jucat foarte bine, dar eu vorbesc despre toată echipa. A fost un joc colectiv, dar Petrila pe stânga a făcut diferenţa. Am suferit un pic la mijlocul terenului. Am vrut să îi spun ceva lui Oaidă pentru că nu mergea totul bine. Mai are de lucrat Ioniţă şi nu îmi place să dau sfaturi sau să spun ce jucători să ajungă la naţională„, a spus Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Petrila face scut în jurul lui Rrahmani, după ce atacantul a ratat un penalty cu Poli Iaşi

Petrila a făcut scut în jurul lui Rrahmani, după ce atacantul a ratat un penalty cu Poli Iaşi. Atacantul kosovar a ratat un penalty la finalul primei reprize. Rapidul a primit un penalty în minutul 45+3, după faultul lui Bordeianu la Petrila, însă portarul ieşenilor, Ailenei, a apărat şutul lui Albion Rrahmani.

Reclamă

„Un meci greu, pe care l-am trăit periculos pe final. Dar, până la urmă e bine că am luat cele 3 puncte. Bordeianu spunea că nu m-a atins, dar dacă nu mă atingea nu era penalty. Nu sunt dependent de atmosferă, dar când jucăm acasă ne simțim mult mai bine. Am făcut pasul înapoi, știam că trebuie să apărăm acel gol în plus, din fericire am reușit.

Nu știu dacă îl apasă ceva, dar nu poate marca în fiecare meci. Când nu reușește trebuie să venim din spate și să îl ajutăm”, a spus Petrila la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și