Închide meniul

Petrila face scut în jurul lui Rrahmani, după ce atacantul a ratat un penalty cu Poli Iaşi: „Nu poate marca meci de meci!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2023, 23:30

Petrila face scut în jurul lui Rrahmani, după ce atacantul a ratat un penalty cu Poli Iaşi: „Nu poate marca meci de meci!

Petrila face scut în jurul lui Rrahmani, după ce atacantul a ratat un penalty cu Poli Iaşi

Hepta

Petrila a făcut scut în jurul lui Rrahmani, după ce atacantul a ratat un penalty cu Poli Iaşi. Atacantul kosovar a ratat un penalty la finalul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidul a primit un penalty în minutul 45+3, după faultul lui Bordeianu la Petrila, însă portarul ieşenilor, Ailenei, a apărat şutul lui Albion Rrahmani.

Petrila face scut în jurul lui Rrahmani, după ce atacantul a ratat un penalty cu Poli Iaşi

„Un meci greu, pe care l-am trăit periculos pe final. Dar, până la urmă e bine că am luat cele 3 puncte. Bordeianu spunea că nu m-a atins, dar dacă nu mă atingea nu era penalty. Nu sunt dependent de atmosferă, dar când jucăm acasă ne simțim mult mai bine. Am făcut pasul înapoi, știam că trebuie să apărăm acel gol în plus, din fericire am reușit.

Nu știu dacă îl apasă ceva, dar nu poate marca în fiecare meci. Când nu reușește trebuie să venim din spate și să îl ajutăm”, a spus Petrila la digisport.ro.

Rapid – Poli Iaşi 3-2. Meci nebun în Giuleşti. Alex Ioniţă a reuşit o „dublă” de senzaţie. Rrahmani a ratat un penalty

Rapid – Poli Iaşi 3-2. A fost nebunie totală în Giuleşti. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus la capătul unui meci spectaculos. Petrila şi dubla lui Alex Ioniţă au marcat golurile victoriei.

Reclamă

Rapid a obţinut a patra victorie a sezonului în Giuleşti, la capătul unui meci extrem de spectaculos. Echipa ieşeană a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat de Sergiu Buş, în minutul 6. Rapid a reacţionat admirabil şi, după un minut, Alexandru Ioniţă a avut un gol anulat pentru ofsaid. Acelaşi Ioniţă a trimis în bară, în minutul 18, iar gazdele au egalat în minutul 20 prin Petrila.

În minutul 22 Alexandru Ioniţă a înscris pentru 2-1. Poli Iaşi a egalat în minutul 40, prin lovitura de cap a lui Marchioni. Rapidul a primit un penalty în minutul 45+3, după faultul lui Bordeianu la Petrila, însă portarul ieşenilor, Ailenei, a apărat şutul lui Albion Rrahmani. Rapidul a trecut din nou în avantaj în minutul 60, după golul lui Alexandru Ioniţă, care a reuşit astfel „dubla”. Rapid s-a impus într-un meci frumos, scor 3-2, şi este pe locul 3, cu 22 de puncte, în timp ce Poli Iaşi are 11 puncte şi e pe locul 12.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și